SEKS SA ORUŽJEM

BIVŠA ŽENA SLAVNOG PISCA IZVUKLA PIŠTOLJ IZ VAGINE Uperila ga dečku u glavu zbog svađe oko vanzemaljaca

Nakon svađe presvukla se u donje rublje koje je bilo posebno opremljeno srebrnim pištoljem postavljenim u njenu vaginu, kojim se započela zadovoljavati

Jennifer McCarthy (48), bivša supruga pisca Cormaca McCarthyja, uhićena je prošlog vikenda kad je izvadila pištolj iz vagine i njime zaprijetila svom dečku.

Prema njenom iskazu, posvađali su se dok su raspravljali o vanzemaljcima. Nakon toga je Jennifer McCarthy otišla iz svog doma u Santa Feu, pa se vratila, te presvukla u donje rublje koje je bilo posebno opremljeno srebrnim pištoljem postavljenim u njenu vaginu, kojim se započela zadovoljavati, prema navodima iz njenog iskaza datog policiji.

Prema medijskim izvještajima, u jednom je trenutku upitala svog 53-godišnjeg partnera tko je tu lud, a zatim izvukla pištolj i uperila ga u njegovu glavu. On joj je uspio istrgnuti pištolj iz ruke i zatim ga je stavio u zahod, te nakon toga u kantu za smeće.

Njen bivši suprug Cormac McCarthy poznat je po romanu 'Ovo nije zemlja za starce', po kojem su braća Cohen snimili film 'Nema zemlje za starce' nagrađen s četiri Oscara, a autor je i romana 'Cesta', kojim je osvojio Pulitzerovu nagradu za književno djelo. Napisao je i Krvavi meridijan .

Jennifer McCarthy se također predstavlja kao umjetnica.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 05:49