ZLOČIN U AMERICI

BIZARNA RASPRAVA JE LI BOLJI FORD ILI CHEVROLET ZAVRŠILA KRVOPROLIĆEM Autoentuzijastu su nakon žučne svađe popustili živci...

 
 ABC13/WSET

Policija iz Bedforda u Virginiji krajem travnja uhitila je muškarca jer je propucao troje ljudi nakon rasprave koji proizvođač izrađuje bolje automobile, Ford ili Chevrolet.

Kako javlja TV postaja Fox 13, 56-godišnji Mark Turner uhićen je nakon što se puna dva sata opirao uhićenju.

Policija je stigla po dojavi Turnerovih susjeda koji su prijavili pucnjavu, pa ispred kuće zatekli tri osobe s ozljedama od vatrenog oružja.

ABC 13

Državni odvjetnik okruga Bedford Wes Nance izjavio je za televiziju WSET-TV kako su Turner, njegova partnerica te njen sin s djevojkom mirno večerali kad su u dvorištu ispred kuće Turner i sin njegove partnerice ušli u žučnu raspravu - proizvodi li bolje automobile Ford ili Chevrolet.

Prema policijskom zapisniku došlo je do naguravanja, a Turner je u jednom trenutku izvukao nož te ga zabio u gornji dio leđa djevojci koja ih je pokušala rastaviti. No tu nije stao, Turner je potom otišao u kuću po revolver pa s pet metaka u donji dio tijela propucao i svoju partnericu.

WSET

Policija je objavila i kako je njezin sin pogođen u ruku, a dva odbijena metka pogodila su djevojku koja je već bila ranjena nožem.

Nakon što se opirao uhićenju puna dva sata samo galameći iz kuće, ali bez oružja u rukama, policija je svladala Turnera s nekoliko ispaljenih gumenih metaka te privela u postaju, a u njihovom izvješću stoji kako je cijeloj situaciji kumovalo obilno konzimiranje alkohola

Autoentuzijast tankih živaca iz Virginije bit će optužen za posjedovanje neprijavljenog vatrenog oružja, počinjenje kaznenog djela vatrenim oružjem te nanošenje teških tjelesnih ozljeda vatrenim i hladnim oružjem.

Svi ozlijeđeni izvan su životne opasnosti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 01:41