NE SURAĐUJE S POLICIJOM

BOMBE SU ZAPRAVO BILE ČOKOLADICE Čovjek u panda odijelu pokušao napasti podružnicu Fox televizije

 Twitter

Reuters javlja da su vlasti u Baltimoreu priopćile da je policija ranila čovjeka obučenog u pandino odijelo koji je navodno bombom prijetio podružnici Fox televizije u Baltimoreu u četvrtak.

Glasnogovornik policije T.J. Smith rekao je da su tri policijska službenika otvorila vatru na muškarca kad je izašao iz WBFF postaje jer je ignorirao zahtjev da izvadi ruke iz džepova. Napadač je u bolnici u stabilnom stanju.

„Muškarac je u jakni imao nešto što se činilo kao žice koje su povezane s nekakvim eksplozivnim materijalom. Na kraju je ispalo da je uređaj sastavljen od čokoladica zamotanih u tanku foliju“ rekao je Smith.

WBFF TV je na svojim internetskim stranicama napisala da napadač, kojeg je policija opisala kao 25-godišnjeg muškarca koji je iz Howard Countya, Maryland, došao u postaju i tražio da se objavi priča o nespecificiranoj vladinoj zavjeri. Za vrijeme incidenta prijetio je bombom. Javlja i da je policija gotovo sat vremena skenirala muškarca s robotom kako bi se uvjerila nosi li bombu ili ne. Zatim su ga unijeli u blindirano policijsko vozilo.

Direktor postaje Mike Tomko rekao je da je napadač bio u panda odijelu s kirurškom maskom i sunčanim naočalama na licu te da je sa sobom imao disk s informacijama koje je htio pustiti u eter. Svoje dokumente je usporedio s aferom Panama Papers.

Postaja je nakon napada i požara na automobilu, koji se povezuje s napadačem, evakuirana

Vlasti su rekle da još nisu otkrile uzrok ovakvom ponašanju i da muškarac ne surađuje s policijom

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 04:05