OBITELJSKI PROBLEMI

BRAČNI BRODOLOM NEKADAŠNJE IKONE AMERIČKE DESNICE Suprug Sarah Palin podnio zahtjev za razvodom

    AUTOR:
    • Hina

  • OBJAVLJENO:
  • 10.09.2019. u 20:14

Scranton, PEN - Todd Palin has filed for divorce from Sarah Palin, the former governor of Alaska and GOP vice presidential candidate, citing
Profimedia, Backgrid USA

Todd i Sarah Palin

Suprug bivše republikanske kandidatkinje za potpredsjednicu SAD-a Sarah Palin podnio je zahtjev za razvodom braka, pišu američki mediji.

U dokumentima podnesenima u petak u gradu Anchorageu na Aljasci navode se samo inicijali, a pokazalo se da datumi rođenja i vjenčanja također odgovaraju obitelji Palin.

Todd Palin je kao razlog za rastavu naveo "neslaganje karaktera".

Bračni par Palin, oboje 55-godišnjaci, vjenčali su se 1988. i imaju petero djece, prenosi u utorak BBC.

U zahtjevu za razvodom braka navodi se "neslaganje karaktera između dviju strana koje im onemogućuje da žive zajedno kao suprug i supruga".

Upisali su inicijale umjesto punog imena i prezimena pa tako piše S.L.P za Sarah Louise Palin i T.M.P. za Todda Mitchella Palina.

Identificirani su prema datumu vjenčanja i datumu rođenja jedinog maloljetnog sina, Triga Palina. Zatražili su zajedničko skrbništvo nad djetetom.

Sarah Palin bila je guvernerka Aljaske od 2006. do 2009., a široj javnosti postala je poznata kada je John McCain bio republikanski predsjednički kandidat, a Palin potpredsjednička kandidatkinja na izborima 2008. Neko vrijeme figurirala je kao lice nove američke desnice i konzervativnog pokreta "Tea Party".

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo