VOĐA IM BIO KEKA

Brazilska policija razbila srpsku narko-bandu: Zaplijenjeno 620 kg kokaina!

Među 17 uhićenih je i vođa narko-skupine koji je u Srbiji jedan od pet najtraženijih kriminalaca
 SIPA

SAO PAULO - Najmanje 17 osoba, među kojima je osmero srpskih državljana, uhićeno je u akciji brazilske policije protiv organiziranog međunarodnog kriminala, javlja AFP dok srpski Blic kao broj uhićenih navodi 26 osoba. Uhićeni se terete za sudjelovanje u međunarodnoj trgovini drogom.

Brazilska je policija pune dvije godine istraživala osumnjičenu srpsku narko-bandu, a tijekom akcije zaplijenjeno je i 620 kilograma kokaina te čak 1,25 milijuna dolara.

U policijskom priopćenju se navodi kako su članovi srpske narko-bande bili vrlo tražene osobe zbog brojnih zločina povezanih s drogom, a često ih se opisivalo kao vrlo opasne.

Prema prvim informacijama, banda je djelovala u brazilskim saveznim državama Sao Paolo, Paraná , Amazonas, Pará i Rondonija.

Uhićen je i vođa narko-skupine Goran Nešić koji je u Srbiji jedan od pet najtraženijih kriminalaca te će on biti izručen.

Blic ekskluzivno saznaje da je uhićen i Dejan Stojanović Keka, vođa novobeogradskog klana, koji je iz Srbije pobjegao u prosincu 2006.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 13:18