MAFIJAŠKI OBRAČUN

BRUTALNA LIKVIDACIJA U CRNOJ GORI Ubijen otac vođa škaljarskog klana! Atentator ga je dočekao ispred kuće, u njega ispalio nekoliko hitaca pa pobjegao

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 20.04.2019. u 22:50

Police guard High Court in Podgorica ahead of trial that opens for a number of defendants on charges of involvement in a coup attempt on election day last year in Podgorica, Montenegro July 19, 2017. REUTERS/Stevo Vasiljevic - RC133C2127A0
Stevo Vasiljevic / REUTERS

Ilustracija

U crnogorskom gradu Kotoru u subotu navečer je ubijen Veselin Vesko Vukotić, otac Igora i Jovice Vukotića, braće koja slove za vođe škaljarskog klana.

Kako saznaju podgoričke Vijesti, Vukotića je ispred kuće u Dobroti dočekao muškarac sa šiltericom na glavi i u njega ispalio nekoliko hitaca nakon čega je pobjegao. Do hladnokrvne likvidacije došlo je oko 20:45 sati.

Po dolasku hitnih službi Vukotić je još davao znakove života, no ubrzo je preminuo u bolnici.

Inače, Jovica Vukotić nalazi se u beogradskom zatvoru gdje je osuđen na 15 mjeseci iza rešetaka zbog krivotvorenja isprava.

Njegov brat Igor je u bijegu jer je osuđen zbog lažne putovnice, a nalazi se i pod istragom crnogorskog tužiteljstva za pokušaj dvostrukog ubojstva u Kotoru 2016. godine.

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo