BIVŠI TALIJANSKI PREMIJER

BURAN LJUBAVNI ŽIVOT SILVIJA BERLUSCONIJA (83) Ostavio 34-godišnju curu zbog pet godina mlađe: Zaprepaštena djevojka za to doznala u priopćenju

 
Francesca Pascale (lijevo) i Silvio Berlusconi (desno)
 AFP

Nekadašnji talijanski premijer Silvio Berlusconi više nije u vezi s 34-godišnjom Francescom Pascale, koju je ostavio nakon 12-godišnjeg ljubavnog partnerstva. Objavila je to njegova stranka Forza Italia, uz napomenu da će 83-godišnji milijarder i Pascale "ostati prijatelji".

Kao što je svojedobno jedan drugi bivši premijer anegdotalno primijetio da "suprug uvijek posljednji dozna", tako je, izgleda, i Francesca Pascale bila ona koja je zadnja doznala da je veza gotova. Djevojka koja je u jednom intervjuu otkrila da svaki dan traži od Berlusconija da je oženi ostala je "zapanjena" priopćenjem Forza Italije, prenosi La Repubblica.

- Zauvijek ću ga držati u srcu. Želim mu svu sreću svijeta i nadam se da će pronaći nekoga tko će se brinuti o njemu onako kako sam se ja brinula - poručila je Pascale, a Berlusconi je, ispada, znao da će njegova bivša biti tako velikodušna pa se potrudio pronaći zamjenu i prije nego što je od nje za to dobio nalog.

Naime, već neko vrijeme kruže glasine da je Berlusconi zamijenio Pascale nešto mlađom, 29-godišnjom zastupnicom u talijanskom parlamentu iz kvote njegove stranke, Martom Fascinom. Štoviše, procurile su i fotografije novog para kako izlaze iz nekog švicarskog hotela, i to vodeći sa sobom psa Dudua koji pripada Francesci Pascale.

Profimedia
Silvio Berlusconi (lijevo) i Marta Fascina (desno)

- Zabavlja me kada vidim da zastupnica u parlamentu šeće mog psa. Nemam problem s tim - rekla je Pascale.

Talijanski mediji još su se 2014. zabavljali informacijama da je Pascale kupila vjenčanicu u znak proslave Berlusconijeva razvoda od druge supruge Veronice Lario nakon 19 godina braka. Lario, s kojom Berlusconi ima troje djece, tada je izjavila da više nije mogla tolerirati njegovo "općenje s maloljetnicama" i da nije sasvim sigurna u njegove mentalne kapacitete, piše Guardian.

Dvaput razvedeni medijski mogul, koji je talijanskom politikom dominirao više od 20 godina unatoč nizu seksualnih skandala, serijskih gafova i raznoraznih pravnih problema, bio je 2013. godine osuđen na sedam godina zatvora zbog znamenite afere "bunga bunga". Tada je bio osuđen zbog plaćanja za seks maloljetnoj 17-godišnjoj Ruby Rubacuori, premda je presuda kasnije pala.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. travanj 2024 13:57