SRBIJA ZAVIJENA U CRNO

ČETIRI MLADA ŽIVOTA UGAŠENA NAKON NOĆNOG PROVODA U HRVATSKOM SUSJEDSTVU Autom sletjeli s ceste i zabili se u stup javne rasvjete

Ilustracija
 Screenshot

U teškoj prometnoj nesreći u mjestu Tabanović u blizini grada Šapca u zapadnoj Srbiji u subotu ujutro poginule su četiri osobe.

Kako piše Blic, automobil Ford Fiesta oko pet sati ujutri sletio je s ceste i udario u stup javne rasvjete.

Smrtno su stradale tri djevojke i jedan mladić, a djevojka koja je upravljala vozilom teško je ozlijeđena. Ona je odmah prevezena u šabačku bolnicu.

Dvoje poginulih imalo je 18, a dvoje 19 godina - svi su bili iz istoga mjesta, Mačvanskog Pričinovića.

Prema prvim neslužbenim informacijama, društvo je navodno nastradalo vraćajući se iz noćnog izlaska. Kurir je objavio fotografije s mjesta nesreće na kojima se vidi smrskani automobil iz kojega vire dijelovi odjeće poginulih. Automobil se prije udarca u stup prevrnuo nekoliko puta.

Svjedoci za Blic opisuju strašne scene leševa porazbacanih po dvorištu jedne obiteljske kuće. Kažu da su ih probudili tup udarac i iskrenje elektrovodova.

- Mene je brat probudio jer je on prvi čuo udar. Užas! Tijela su bila na sve strane, sve je bilo rasuto. Jedna djevojka je ležala na jednom mjestu, druga 20 metara dalje. Dvoje je bilo u automobilu, a jedino je djevojka koja je vozila bila živa, ali i ona u šoku, nije znala gdje se nalazi - priča Milan Ilić, koji je među prvima pokušao pomoći unesrećenima.

Kaže i da je, kada je shvatio što se događa, onesposobio akumulator da se automobil ne bi zapalio.

- Nisam smjela izaći van, priča Dragica Ilić, ispred čije kuće se dogodila nesreća.

Upravo ona je bila ta koja je s jedinom preživjelom, djevojkom koja je izgubila sestru, prva razgovarala. Nesretnica je, kaže, bila ispred njezine kuće. Sjedila je, bila je pri svijesti.

- Iznijela sam joj vodu, a ona mi kaže da odem pogledati je li joj živa sestra. Ja joj kažem da od straha ne smijem - priča vidno potresena Dragica.

Ona je opisala i kako je izgledao trenutak kada se nesreća dogodila. Kaže, toliko je udarac bio jak, da je pala s kreveta.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. travanj 2024 02:50