MASAKR U NEVADI

CIJELA AMERIKA SLAVI HRVATA, BACIO SE NA SUPRUGU KAKO BI JOJ SPASIO ŽIVOT! Ljubić se nalazi u komi, u jednom danu bio je na dvije operacije

 
 FACEBOOK

Mike Ljubić, 41-godišnji Amerikanac hrvatskog podrijetla s prebivalištem u San Pedru, teško je ranjen u masakru u Las Vegasu, prenosi portal Daily Breeze.

Ljubića, mehaničara na dizalici inače zaposlenog u luci u Los Angelesu, metak pomahnitalog ubojice Stephena Paddocka pogodio je u leđa dok je tijelom pokušavao zaštititi suprugu Michelle.

Ranjeni američki Hrvat već u ponedjeljak bio je na dvije operacije. Trenutačno se nalazi u induciranoj komi, ali liječnici se nadaju kako će se oporaviti.

Ljubić i supruga Michelle na festivalu su bili s još nekoliko lučkih radnika, a njihov kolega John Iacono američkim medijima opisao je horor kojemu su svjedočili na koncertu.

- Isprva smo mislili da se radi o vatrometu, a onda je prijatelj shvatio da je zapravo riječ o rafalu... Dobio je metak u ruku, a drugi kolega ranjen je u nogu... Svi smo se bacili na pod. Kad je pucnjava prestala, ustali smo i počeli bježati, ali Michelle je vidjela da je Mike ostao ležati na podu. Bio je pogođen. Podignula ga je i potrčala, ali onda je manijak opet počeo pucati. Skrivali smo se ispod automobila dok nas slučajni motociklist nije pokupio i odvezao na sigurno - ispričao je Iacono.

FACEBOOK

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 15:32