SEKS U DOBA PANDEMIJE

CIJELA DRŽAVA JE U OPĆOJ KARANTENI, ALI NJIH TO NIJE BRINULO U jednoj od država koju je Covid-19 najteže pogodio policija nabasala na orgije

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 26.03.2020. u 19:42

MADRID, SPAIN - MARCH 21 : Spanish police and people pay respect for doctors, nurses and healthcare workers who are fighting coronavirus (Covid-19), by applauding them in front of Hospital de La Princesa in Madrid, Spain on March 21, 2020. Burak Akbulut / Anadolu Agency
Burak Akbulut / Anadolu Agency / AFP

Španjolska policija.

 

Španjolska policija prekinula je orgiju koja se održala u jeku opće karantene u Madridu te je protiv sudionika podignula optužnice, javlja Daily Mail.

Naime, lokalna policija potvrdila je da su četiri žene i dva muškarca pronađeni goli u madridskom stanu za kojeg postoji opravdana sumnja da služio kao bordel.

Prema informacijama španjolskih medija, samo jedna od četiri uhićene žene registrirana je kao korisnica stana.

Protiv nje je podignuta optužnica zbog kršenja odredbi oko buke, dok je protiv petorice drugih 'sudionika' zabave optužnica podignuta temeljem kršenja opće karantene koju je nacionalna vlada proglasila zbog borbe protiv epidemije COVID-19.

Policija je reagirala na pozive zabrinutih susjeda koji su prijavili veliku buku „zabave koja se održava u susjednom stanu tijekom karantene“.

Izdvajamo