ZAKLETI REPUBLIKANAC

CLINT EASTWOOD IZABRAO STRANU NA AMERIČKIM IZBORIMA 'Ovo je generacija pi****'

 REUTERS

Clint Eastwood, legendarni američki glumac i redatelj, izjavio je da živimo u 'tužnim vremenima' i da će između Donalda Trumpa i Hillary Clinton na kraju ipak izabrati - Trumpa.

83-godišnji Prljavi Harry zakleti je republikanac, svih ovih godina bez dlake na jeziku komentirao je izbore, pa čak i sudjelovao u nekim kampanjama, a kako je ove godine dugo šutio nagađalo se da mu Donald Trump nije po mjeri. To je na kraju čak i potvrdio, ali...

- Hillary ili Trump, teško pitanje... Ali kad sve skupa zbrojim i oduzmem, moj glas ipak ide za Trumpa. Hillary je rekla da će slijediti politiku Baracka Obame, a znate što mislim o tome... - rekao je Eastwood.

- Oba kandidata su proteklih mjeseci pričala gluposti... Ali Trump ipak ima 'ono nešto', govori što misli, makar to ponekad bile gluposti. Ali realno, svima je dosta političke korektnosti i ulizivanja. Živimo u generaciji pi****, svi hodaju po jajima.

Glumca su posebno iziritirale optužbe da je Trump rasist.

- Stalno slušam i gledam da netko nekoga optužuje da je rasist. Kad sam ja odrastao, takvih stvari nije bilo...

To zapravo i ne čudi budući da je Eastwood rođen 1930. godine kada su diljem Amerike bili zakoni rasne segregacije.

- Pazite, Trumpa optužuju da je rasist je je lupetao gluposti o onome sucu (Gonzalo Curiel). Ali to su svi radili, obje strane. I sada svi rade halabuku oko toga. Daj j***** prijeđite preko toga! - zaključio je Eastwood.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 02:06