PRIZNAO 16 UBOJSTAVA

ČUDOVIŠTE IZ MONTSERRATE Serijski ubojica davio žrtve, općio s leševima i ostatke zakapao po turističkoj hit destinaciji

Valencia je primamljivao djevojke od 18 do 22 godine u svoju 'narko jazbinu' koju je napravio u Montserratu, obećavajući im drogu i hranu u zamjenu za seks

Tragom dojave o neobičnom čovjeku koji osamljeno živi na planini, kolumbijska policija zatekla je Fredyja Armanda Valenciju kako nosi vreću punu ljudskih ostataka. Tako je ovog tjedan uhićeno "čudovište iz Montserrate', kolumbijski serijski ubojica koji je davio svoje žrtve, seksualno općio s njihovim leševima i ostatke zakapao u blizini mjesta koja su poznata kao najpopularnije turističke točke ove zemlje.

Valencia je primamljivao djevojke od 18 do 22 godine u svoju 'narko jazbinu' koju je napravio u Montserratu, obećavajući im drogu i hranu u zamjenu za seks. Ukoliko bi ga odbile, on bi ih ubio.

Prvotno je priznao ubojstvo sedam žena, ali kada je policija otkrila ostatke još osam osoba, priznao je ukupno 16 ubojstva.

Malo je poznato o životu Valencije prije nego što je postao beskućnik, ali neki mediji izvješćuju da je neko vrijeme studirao kemiju na sveučilištu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 00:36