REYNHARD SINAGA

ČUDOVIŠTE IZA DJEČAČKOG LICA: OVO JE NAJGORI SILOVATELJ U POVIJESTI BRITANIJE Dobio doživotni zatvor zbog seksualnog napastovanja gotovo 200 muškaraca

An undated handout photograph released by Greater Manchester Police on January 6, 2020, shows Indonesian student Reynhard Sinaga. - Reynhard Sinaga, Britain's most prolific rapist, was on January 6, 2020 jailed for life, with a minimum term of 30 years in prison, after being found to have drugged at least 48 men and filming himself sexually violating them while they were unconscious. (Photo by HO / various sources / AFP) / RESTRICTED TO EDITORIAL USE - MANDATORY CREDIT
GREATER MANCHESTER POLICE / AFP

Reynhard Sinaga

Indonezijski student Reynhard Sinaga (36) proglašen je krivim za silovanje ili seksualno zlostavljanje 48 muškaraca u Manchesteru.

Policija drži da je Sinaga u periodu od dvije i pol godine napastovao najmanje 195 muškaraca. To je činio tako što se predstavljao kao "dobri Samaritanac" te mamio svoje žrtve u svoj stan, gdje bi ih potom drogirao i zlostavljao nakon što bi izgubili svijest.

Sinagu je državni tužitelj Ian Rushton prozvao najgorim britanskim silovateljem u povijesti.

Dokazano je da je Sinaga počinio 159 kaznenih djela, uključujući i 136 silovanja, koja je snimao na dva mobitela. Policija još nije identificirala najmanje 70 njegovih žrtava, piše The Guardian.

"Najveći silovatelj kojemu je ikad suđeno na britanskom sudu danas je osuđen na doživotni zatvor nakon što je drogirao i napao 48 muškaraca", objavio je sud.

Sudac je u ponedjeljak, u četvrtom procesu protiv Sinage, Indonežanina osudio na doživotnu kaznu zatvora uz uvjet da u zatvoru mora provesti najmanje 30 godina.

"Sinagino neprijeteće ponašanje navelo je te mlade muškarce, od kojih su mu mnogi bili zahvalni jer im je ponudio smještaj, da misle da je to čudovište bilo Dobri Samaritanac", rekao je Rushton.

Sinaga već služi 88 simultanih doživotnih zatvorskih kazni s minimalnim vremenom provedenim u zatvoru od 20 godina.

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo