NESREĆA U LONDONU

'ČUO SAM NEOBIČAN ZVUK, POGLEDAO KROZ PROZOR I UGLEDAO LEŠ PORED SUSJEDA KOJI SE SUNČAO U DVORIŠTU' Tužna priča o tragičnom kraju slijepog putnika

 
Zrakoplov Kenya Airlinesa
 REUTERS

Slijepi putnik za kojeg se sumnja da je u nedjelju pao s podvozja zrakoplova Kenya Airlinesa pronađen je mrtav u jednom dvorištu obiteljske kuće u Londonu. Čini se da je nesretni muškarac pao tek nekoliko minuta prije no što je avion sletio u zračnu luku Heathrow.

Zrakoplov je letio iz Nairobija u London i zbilja je tragično da je nakon gotovo 7000 kilometara i devet sati leta čovjek doživio takvu strašnu nesreću.

Jedan od očevidaca ove nesreće kaže da je slijepi putnik pao tek metar od stanara koji se sunčao u dvorištu. Dodaje da je u tom trenutku čuo neobičan zvuk, pogledao je kroz prozor i ugledao mrtvo tijelo i krv na dvorišnoj ogradi.

"Da mu se nesreća dogodila samo par sekundi kasnije, možda bi pao na livadu na kojoj inače uživa na stotine ljudi", izjavio je drugi susjed.

Policija je nakon slijetanja u podvozju zrakoplova pronašla torbu, vodu i nešto hrane koju je slijepi putnik spremio.

Glasnogovornik Kenya Airwaysa izrazio je sućut obitelji poginulog muškarca. "Blisko surađujemo s vlastima u Nairobiju i Londonu u istrazi ove tužne nesreće", rekao je glasnogovornik.

Ovo nije prvi ovakav slučaj u Londonu. Prije četiri godine jedan je muškarac poginuo, dok je drugi teško ozlijeđen nakon što su pali s leta British Airwaysa iz Johannesburga.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. travanj 2024 12:39