STRAVA

CURICA ŽRTVA DVOJICE MONSTRUMA Pobjegla od silovatelja koji ju je napao na željezničkom kolodvoru, tražila pomoć, prvi joj prišao još jedan silovatelj

Ilustracija
 Stockphoto/Colourbox

Policija u Birminghamu organizirala je potjeru nakon što su dvojica muškaraca, jedan za drugim, silovala 15-godišnju tinejdžericu. Kako javljaju britanski mediji, djevojčica je u bijegu od prvog napadača na cesti tražila pomoć, a zaustavio joj se drugi silovatelj.

Iz policije su kazali kako je tinejdžerica prvo napadnuta na osamljenom dijelu željezničke stanice, u blizini stadiona nogometnog kluba Aston Villa.

Djevojka je šetala kolodvorom s prijateljicom, no zatim joj je pristupio nepoznat muškarac koji ju je odvojio od prijateljice, a zatim i silovao.

Ubrzo nakon napada djevojka je u šoku izašla na cestu te tražila pomoć i pokušavala zaustaviti neki od automobila.

Međutim, nakon što joj je stao nepoznati muškarac, djevojka je ušla u automobil, a tamo je silovana po drugi put od strane drugog muškarca.

Policija je pokrenula veliku istragu te pokušavaju identificirati napadače i apeliraju da se im se jave svjedoci koji bi mogli imati korisne informacije.

- Ovo je zastrašujuće iskustvo za ovu mladu djevojku i ponudili smo joj naše posebno trenirane stručnjake kako bi joj pokušali pomoći - kazao je Guardianu inspektor Tony Fitzpatrick.

On napominje kako je sada najvažnije utvrditi što se točno dogodilo u četvrtak ujutro te pronaći počinitelje ovog gnjusnog čina. Policiji će u tome pomoći i nadzorne kamere na željezničkoj stanici, a prema prvim neslužbenim informacijama i jedan i drugi napadač su azijati.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 15:46