JOHN MCAFEE

ČUVENI PODUZETNIK ŠOKIRAO FOTOGRAFIJAMA IZ BOLNICE 'Znam tko me pokušao ubiti. Imam poruku za vas: uskoro ćete upoznati pravo značenje bijesa!'

 
 Twitter

John McAfee, pionir antivirusnih programa javio se iz bolnice gdje je, kako tvrdi, proveo dva dana u besvjesnom stanju, nakon što su ga njegovi 'neprijatelji pokušali ubiti', piše Sky News.

Čovjek koji je krajem 80-ih osnovao čuvenu kompaniju McAfee tvrdi kako su mu rivali 'stavili nešto' što je konzumirao, a kao dokaz na Twitteru je objavio fotografije sebe priključenog na bolničke aparate i prikovanog za krevet.

- Ispričavam se što sam bio odsutan tri dana, no posljednja dva dana proveo sam u nesvijesti u bolnici u Sjevernoj Karolini i tek sam se probudio, napisao je McAfee na Twitteru.

- Moji neprijatelji uspjeli su ubaciti nešto što sam konzumirao. Ipak, mene je puno teže ubiti nego što to oni misle. Vratio sam se, nastavlja McAfee.

Zatim je nadodao: - A svima vama koji ste ovo napravili - uskoro ćete upoznati pravo značenje bijesa. Točno znam tko ste. Bolje vam je da nestanete, napisao je McAfee.

Utemeljitelj McAfeeja ima 72 godine, a iz tvrtke se povukao 1994. godine, prodavši svoj udjel za 100 milijuna dolara.

U studenom 2012. godine McAfee je imao problema s policijom u Belizeu jer su ga dovodili u vezu s ubojstvom Gregoryja Vianta Faulla, njegova bivšeg susjeda.

Faull je upucan, a McAfee je tada odbacio bilo kakvu umiješanost u njegovu smrt.

Samo godinu dana kasnije njegov dom u Belizeu izgorio je do temelja, a mediji su taj požar nazvali 'sumnjivim'.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 12:19