ŠEST GODINA IZA REŠETAKA

'DA SAM JE BAREM JE**** SILOVAO' Bivša engleska nogometna zvijezda uhvaćena u gnjusnom razgovoru s cimerom, procurila snimka iz zatvora!

 Reuters. youtube screenshot

Engleska nogometna zvijezda, 29-godišnji Adam Johnson, trenutačno služi šestogodišnju zatvorsku kaznu zbog seksualnog napastovanja tinejdžerice.

Bivši engleski reprezentativac i igrač Newcastle Uniteda, Middlesbrougha i Sunderlanda u prosincu 2014. godine na internetu je upoznao 15-godišnjakinju, s kojom se mjesec dana poslije i našao. Iako je Johnson tada imao djevojku, koja je bila trudna s njihovim djetetom, nogometaš je maloljetnicu na silu ljubio i neprimjereno dirao, što je ona poslije i prijavila policiji.

Adama su nedavno tajno snimili kako s drugim zatvorenicima raspravlja o svojoj kazni, a video, koji je procurio u javnost, šokirao je svijet.

- Za šest godina koliko sam dobio iza rešetaka i trebao sam je je..no silovati, ali nisam, čak nisam stigao ni izvaditi ku..c, a kamoli poje..ti je. Čovječe, neki su se seksali s 12-godišnjakinjama i za to su dobili maksimalno 13 mjeseci - govori bahati Johnson uz bujicu neumjesnih komentara na račun žrtvinih grudi.

U šestominutnoj snimci Adam je zatvorenicima objasnio i da ga je dotična tinejdžerica mjesecima opsjedala, čekala ispred stadiona te molila za zajedničke fotografije, a za njezinu obitelj je rekao da su samo željni njegova novca.

- Zato su me i tužili, jer sam slavan - zaključio je.

Iako se donedavno nadao da bi mu zbog dobra ponašanja mogli smanjiti kaznu, sad mu je navodno jasno da od toga neće biti ništa, piše britanski The Sun.

Bivši nogometaš na suđenju je čak izjavio kako se duboko kaje zbog svojih postupaka, a od nogometne karijere ni danas ne odustaje.

- U Engleskoj sigurno neću dobiti drugu šansu, ali probat ću negdje vani - rekao je Johnson.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 00:08