MISTERIOZNA SMRT

DAVOR DRAGIČEVIĆ OBJAVIO SNIMKE ZA KOJE TVRDI DA SU DOKAZI O UBOJSTVU SINA DAVIDA 'Organizirano ubojstvo Lukačeve hunte i Dodika. Nastavit će se...'

 
Davor Dragičević
 Damir Krajac / CROPIX

Davor Dragičević sinoć je u Facebook grupi Pravda za Davida počeo objavljivati snimke za koje tvrdi da su dokazi o ubojstvu njegovog sina.

Kako piše Klix.ba, objavio je sedam videa, a u potpisu je samo naveo: "Organizirano ubojstvo Lukačeve hunte i Dodika. Nastavit će se...".

Na snimci se vidi kuća Đorđa Rađena koji je, zajedno s policijskim službenicima, optužio Davida da je opljačkao kuću u noći sa 17. na 18. ožujka prošle godine kada je nestao.

Također, Davor Dragičević je objavio i fotografiju koja je napravljena iz snimke s videonadzora Raiffeisen banke u Banjoj Luci koji policija nije htjela izuzeti.

O ovim dokazima već je ranije govorio izvjesni Boki koji je tvrdio da posjeduje snimku s Raiffeisen Banke gdje je navodno snimljeno kako je David Dragičević pretučen na parkingu Metalske škole. Zbog svega toga za Bokijem traga i banjalučka policija.

Davor Dragičević potvrdio je jučer kako nakon bijega iz BiH živi u Austriji i u toj zemlji planira zatražiti politički azil.

Screenshot / Facebook
Snimke koje je Davor Dragičević objavio na Facebooku

U video intervjuu koji je je u četvrtak objavio austrijski internetski portal "Balkanske priče" (Balkan Stories) Dragičević je kazao kako je morao napustiti Banju Luku jer je strahovao za život nakon što je policija Republike Srpske u prosincu 2018. silom ugušila prosvjede skupine "Pravda za Davida".

"U Austriji sam sada siguran. Policija tamo me željela uhititi, poslati u zatvor i na kraju ubiti jer imam sve dokaze i video materijal koji dokazuje da je moj sin David Dragičević ubijen", kazao je Davor.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 14:05