ŠOKANTNO

DOBRO POGLEDAJTE OVU FOTOGRAFIJU Trebao je to biti najobičniji selfie, ali snimila je nešto što je prestravilo milijune

 screenshot YouTube

Kratki videouradak koji se na YouTubeu pojavio još tijekom kolovoza ovih se dana počeo širiti društvenim mrežama, a premda nije dug ni dvije minute, onima slabijih živaca mogao bi izazvati noćne more.

Riječ je o prilično napetom filmiću pod naslovom 'Selfie iz pakla', na kojemu jedna žena mobitelom slika samu sebe da bi na fotografijama zabilježenima u slabo osvijetljenom stanu primijetila utvaru u sobi nekoliko metara iza nje.

Prvo se okrenula, a kada se uvjerila da iza nje nema nikoga, nastavila se fotografirati, no na gotovo svakoj slici u kadar je iznova upadala avet u pozadini. Žena je u jednom trenutku vrisnula te se odmah nakon fotografiranja okrenula, ali opet nije vidjela ništa.

U podlozi je krenula napeta glazba, a ženu je uhvatila panika te se počela osvrtati i mahnito fotografirati sve dok nije nastupio vrhunac. Iza nje se pojavio zombi, koji ju je zgrabio za vrat i ugrizao.

Premda većina komentatora ispod videa na YouTubeu kaže da su očekivali ovakav epilog, dobar dio njih priznaje da ih je napad zombija svejedno šokirao.

Autori filmića su njemačka studentica režije Meelah Adams - koja i utjelovljuje ženu u videu - te redatelj Erdal Ceylan. Meelah kaže da su ih nadahnuli horor klasici poput Carrie, a cilj joj je bio stvoriti nešto zastrašujuće i šokantno, ali nadasve zabavno i, naravno, viralno. Snimali su dva dana, a u projekt nisu uložili nikakav novac. Sve su, kaže, napravili sami. U trenutku objave ove vijesti filmić je na YouTubeu pregledan više od četiri i pol milijuna puta.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 03:15