PANIKA IZNAD AUSTRIJE

DRAMA NA LETU ZA BEOGRAD Jordanac htio oboriti Lufthansin avion, pokušao upasti u kokpit, svladali ga rukometaši

 Flightradar24/cc

Jordanac s američkom putovnicom prijetio je da će otvoriti vrata Lufthansina aviona na letu iz Frankfurta do Beograda, javlja Blic . Dramatična situacija započela je dok je zrakoplov bio iznad Austrije, kada je Jordanac počeo lupati po vratima pilotske kabine i vikati da će otvoriti vrata.

Kabinsko osoblje spriječilo ga je da otvori vrata kokpita, a zatim su u pomoć priskočili rukometaši koji su putovali u istom zrakoplovu. Predsjednik Rukometnog kluba Vojvodina Milan Đukić i rukometaš Aleksej Rastvorcev svladali su problematičnog putnika i smjestili ga na jedno sjedište. Ostali putnici nisu primijetili da se nešto neobično događa dok su dvojica rukometaša ostala nadzirati nemirnog putnika.

Prema prvim informacijama, posada zrakoplova nije kontroli leta prijavila izvanrednu situaciju, već je zrakoplov sletio u beogradsku zračnu luku prema planu u 12.45, kako javlja Blic .

Kad je zrakoplov prizemljio, policija je upala i izvela problematičnog putnika te su ga odveli na ispitivanje u policijsku postaju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 17:18