KAREN MCDOUGAL

EKSPLOZIVNA ISPOVIJEST BIVŠE PLAYBOYEVE ZEČICE 'Trump i ja smo se seksali već na prvom spoju, iako je bio u braku. Tretirao me je kao prostitutku...'

 
 Karen McDougal / TWITTER

Karen McDougal, bivša Playboyeva zečica koja je navodno imala aferu s američkim predsjednikom Donaldom Trumpom 2006. godine, odlučila je otvoriti dušu i u intervjuu CNN-ovom Andersonu Cooperu otkriti sve o njihovoj desetomjesečnoj romansi.

U svom prvom televizijskom intervjuu McDougal (46) je kazala kako se seksala s Trumpom već na prvom spoju, a zatim je otišla kući, no prvo se 'isplakala na zadnjem sjedištu auta' nakon što su ona i Trump vodili ljubav.

- Nisam znala kako reagirati. Povrijedilo me je što mi je ponudio novac, pa sam ga odbila uzeti. Ne mogu ni zamisliti kakav sam izraz lica imala. Mora da sam bila jako tužna. Rekla sam mu: 'Ja ti nisam taj tip djevojke. ' On je na to samo lakonski reagirao i rekao 'da ga boli što me mora gledati takvu'.

Iako iz Bijele kuće demantiraju da je predsjednik imao bilo kakvu aferu s McDougal, bivša Playboyeva zečica tvrdi drukčije.

Kroz suze se prisjetila kako je osjećala krivicu dok je ulazila u Trumpov stan u njegovoj zgradi na Manhattanu.

- Pokazao mi je Melanijinu sobu, a ja sam odmah pomislila kako je čudno da on i supruga spavaju u odvojenim sobama, kazala je CNN-u.

McDougal se također prisjetila kako se osjećala jako neugodno dok je ulazila u stan oženjenog muškarca čija je supruga tek rodila.

- Jedva sam čekala otići iz tog stana. Znala sam da ne radimo nešto dobro, a još sam u tuđem krevetu... Nisam mogla dočekati trenutak da se vratim u svoju hotelsku sobu, kazala je.

Iako danas izražava žaljenje zbog afere i osjeća krivnju, McDougal to tada nije spriječilo da nastavi vezu s Trumpom praktički još cijelu godinu.

- Krivo mi je zbog svega, ali znate, tada sam bila druga žena. Zabavljala sam se, bila sam dio Playboy scene i uživala sam u životu koliko god sam mogla. A kad sam ga upoznala među nama su postojali pravi osjećaji. Bila je to prava veza, i iako sam duboku u sebi osjećala krivnju, nastavila sam sa svime, prisjeća se McDougal.

Bivša Playboyeva zečica tvrdi kako je Trumpov grubi nastup u javnosti u suprotnosti s čovjekom kojeg je poznavala.

- Bio je šarmantan i karizmatičan. I znam da je prema meni gajio prave osjećaje. Uvijek mi je govorio da me voli, a imala sam i nadimak. Uvijek me je zvao dušo ili prelijepa Karen, kazala je.

McDougal je prošlog tjedna podniela tužbu protiv tabloida National Enquirer, koji je navodno kupio prava na njena priču oko afere s Trumpom, a zatim taj članak nisu nikad objavili kako bi mu pomogli da osvoji nominaciju Republikanske stranke.

Ona i Trump prvi su se puta susreli 2006., kada je Trump u Playboyevoj vili u Los Angelesu snimao epizodu 'Pripravnika' za NBC.

- Već tada je bilo jasno da ga zanimam. No ja sam ga isprva 'odpilila'. Ipak, on je nastavio s udvaranjima unatoč tome što mu je supruga Melania u to vrijeme rodila njihovog jedinog sina, Barrona u ožujku.

Bio je nekako simpatičan u tom udvaranju, a jedne večeri nakon brojnih razgovora zatražio me broj telefona kako bi ga zapisao i sačuvao, kazala je.

McDougal kaže kako je veza s Trumpom dobro napredovala i imala je dojam kako tu postoji potencijal za dugotrajnu romansu. Bila je pozivana na sve Trumpove evente koji su uključivali njegovu obitelj. Tako se prisjeća i da je upoznala cijelu Trumpovu obitelj - osima Barrona koji se tek rodio.

Tako postoje i fotografije nje i Erica Trumpa kojeg je opisala kao 'prijateljsku' osobu, a upoznala je i Ivanku za koju ima samo lijepe riječi.

- Znate, jako je ponosan na Ivanku i stalo se hvalio se s njom. No, ima svako pravo na to jer je zbilja predivna i briljantna žena. Meni je često govorio kako ga podsjećam na nju, rekla je McDougal.

Melaniju je rijetko spominjao, no jednom prilikom naglasio je kako se divi njenom intelektu i činjenici da govori 'četiri ili pet jezika'.

Sve je plaćao

Bivša Playboyeva zečica rekla je CNN-u kako je Trump uvijek plaćao njene letove kad god bi imala želju vidjeti se s njim. Također, uvijek je pazio da ne postoji nikakv pisani trag koji bi upućivao na njihove susrete.

McDougal tvrdi kako nikad nije sumnjala da se Trump osim nje nalazi i s drugim ženama.

- Pojma nisam imala da je intiman i s drugim damama. Mislila sam da sam jedina...

Poput porno zvijezde Stormy Daniels, i ona je bila pozvana na turnir slavnih u golfu na jezeru Tahoe u srpnju 2006., mjesec dana nakon početka njihove afere.

Nije joj jasno kako je Stormy mogla biti s njim iako je ona bila ta koja je s njim u vezi.

- Jedino kada ih se nije moglo vidjeti zajedno je bilo kada bi on bio na golf terenu. To nisam mogla nikako shvatiti, prisjeća se McDougal.

Njena tužba, prema navodima New York Timesa, odnosi se na izdavača National Enquirera, koji je bio u 'tajnom dogovoru s Trumpovim osobnim odvjetnikom Michaelom Cohenom.'

Prema tom dogovoru, McDougal je isplaćeno 150 tisuća dolara za njenu priču i kolumne o fitnessu. No po tom dogovoru zabranjeno joj je pričati o navodnoj aferi s Trumpom.

McDougalina tužba odnosi se na činjenicu da je 'dogovor bio ilegalan', pa ona sada traži da može nesmetano cijelom svijetu ispričati o aferi s Trumpom.

Nakon što je Carrie Stevens, još jedna Playboyeva zečica, otkrila da je imala aferu s Trumpom, McDougal je odlučila da 'neće sjediti prekrštenih ruku i dozvoliti nekakvim tabloidima da postane zvijezda njihovih rubrika'.

- Ako će naša afera postati nacionalna vijest, onda je red da ja ispričam što se sve točno dogodilo, pojasnila je McDougal.

Unajmila je za odvjetnika Keitha Davidsona, koji je, prema njenim riječima, 'usko surađivao s Trumpovim predstavnicima', iako je sve predstavljao da radi za dobrobit svoje klijentice.

Nakon svega Davidson joj je rekao da izdavač National Enquirera neće publicirati priču jer je vlasnik David Pecker 'blizak prijatelj s Trumpom'.

Uslijedio je već prije spomenuti dogovor prema kojem je McDougal isplaćeno 150 tisuća dolara, no njeni odvjetnici uzeli su 45 posto od iznosa.

Nova tužba Karen McDougal želi pobiti prijašnji dogovor jer 'joj nisu objavili niti jednu kolumnu, a nije se ni pojavila na naslovnici tabloida'. Također, prema novoj tužbi, McDougal tvrdi da je bila natjerana na prijašnji dogovor.

Inače, Donald Trump nije jedini iz svoje obitelji koji je optužen za nevjeru.

Ovog tjedna procurila je afera njegovog najstarijeg sina Donald Trump Jr. koji je imao aferu s jednom od natjecateljica u reality shovu 'Pripravnik. Trenutno je u procesu rastave od supruge Vanesse s kojom ima petero djece.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 16:55