OPČINJEN TV-om

EVO ČIME SE BAVI NAJMOĆNIJI ČOVJEK SVIJETA 'Madonna je odvratna i gnjusna, Baldwin je grozan, a posebno me šokirao jedan TV show...'

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 27.01.2017. u 09:01

ABERDEEN, SCOTLAND - JUNE 25: Presumptive Republican nominee for US president Donald Trump visits Trump International Golf Links on June 25, 2016 in Aberdeen, Scotland. The US presidential hopeful was in Scotland for the reopening of the refurbished Open venue golf resort Trump Turnberry which has undergone an eight month refurbishment as part of an investment thought to be worth in the region of two hundred million pounds. (Photo by Jeff J Mitchell/Getty Images)
Getty Images

U drugom intervjuu koji je dao, otkako je prošli tjedan prisegnuo na predsjedničku dužnost, Donald Trump obrušio se na neistomišljenike, pri tom ne birajući riječi.

Tako je gostujući u televizijskom showu 'The Sean Hannity Show' Madonnu nazvao 'odvratnom', nakon što je pjevačica na prosvjedu protiv Trumpa u Washingtonu rekla kako bi Bijelu kuću trebalo dignuti u zrak.

Madonna performs at the Women's March in Washington U.S., January 21, 2017. REUTERS/Shannon Stapleton
Shannon Stapleton / REUTERS
 

'Zbilja je gnjusna. Takvim riječima prvenstveno je povrijedila samu sebe. Ono što je izišlo iz njezinih usta prava je sramota ne samo za nju, nego za cijele Sjedinjene Američke Države, ma za svijet. Bilo je još nekih pojedinaca, takozvanih zvijezda, koji su se na sličan način osramotili, ali Madonnu je teško nadmašiti', izjavio je kontroverzni Donald.

Novi američki predsjednik u intervjuu je popljuvao i kasnovečernji 'Saturday Night Live' televizijske kuće NBC.

Naime, Katie Rich, jedna od autorica showa, na Twitteru je napisala kako će Donaldov desetogodišnji sin Barron, kojeg ima iz braka s bivšim slovenskim modelom Melanijom Trump, postati 'prvi američki školski ubojica koji se umjesto u učionici školovao kod kuće'. Time je aludirala na nasilje i učestale pucnjave u američkim obrazovnim ustanovama.

'To je neviđena, dosad najveća sramota i blamaža za show. Volim humor, humor je dobar, ali ovo je bilo dno dna, čisti neukus. Napadati dječaka od deset godina... Vjerujte mi, nije mu bilo lako čuti takvo nešto o sebi, kome bi bilo', komentirao je Trump.

Voditelj Sean Hannity, inače Donaldov simpatizer, dodao je kako je predsjednikov sin Barron 'divno, pametno i nadasve šarmantno dijete koje nije zaslužilo takve riječi'.

Katie Rich poslije se ispričala, ali svejedno su je suspendirali s posla.

Trump se u svom drugom službenom intervjuu osvrnuo i na holivudskog glumca Aleca Baldwina, koji ga ismijava u skečevima u spomenutom showu 'Saturday Night Live'.

'Kao prvo, nije smiješan, dapače, grozan je', zaključio je američki predsjednik.

 

 

 

 

 

 

 


Besplatno se prijavite na portala Jutarnji.hr

Izdvajamo