BIVŠA MISICA

FATALNA SUNITA PREDALA SE POLICIJI: Kontroverzna ljepotica osumnjičena je za ubojstvo poznatog hercegovačkog ugostitelja

Sunita Hindić Bošnjaković
 / FACEBOOK

Sunita Hindić-Bošnjaković, osumnjičena za ubojstvo poznatog hercegovačkog ugostitelja Nine Ivankovića na Buni kod Mostara, predala se večeras policiji.

Kako sarajevski Avaz doznaje od policijskih izvora bliskih istrazi, Sunita se predala policiji u Turbetu kod Travnika.

Podsjetimo, u petak rano ujutro u Vili Ivanković u Buni kod Mostara nađeno je beživotno tijelo njezinog vlasnika Nine Ivankovića.

Pored tijela je pronađen pištolj pa se na početku sumnjalo da je riječ o samoubojstvu. Ubrzo je, međutim, policija objavila posve suprotnu informaciju.

- Riječ je o nasilnoj smrti, u tijeku je policijski uviđaj. Prijavu smo dobili oko 7:30, u Policijsku stanicu Jug. Prema prvim službenim informacijama, smrt je nastupila usljed djelovanja vatrenog oružja - izjavio je Ljudevit Marić, glasnogovornik MUP-a Hercegovačko-neretvanske županije.

Policija za ubojstvo 55-godišnjeg ugostitelja sumnjiči 21-godišnju Sunitu Hindić Bošnjaković. Prema pisanju medija u BiH, ona je stari znanac policije, i to zbog nasilničkog ponašanja, prenosi Slobodna Dalmacija.

Posljednji incident datira od 1. svibnja ove godine kada je verbalno, a onda i fizički napala državljanina Hrvatske A. P. Tom prilikom napala je i policajce koji su joj išli uručiti prekršajni nalog. Sve je začinila i bujicom pogrdnih riječi na njihov račun. Policiji je poznato i da je ranije pretukla i jednu djevojku iz Ljubuškog, javlja Dnevni avaz.

Hindić Bošnjaković se proslavila svojim polugolim fotografijama koje je sama objavljivala na raznim društvenim mrežama, a hvalila se i titulom misice Hercegovačko - neretvanske županije.

Pokušavala je i sa glazbom, snimivši nekoliko pjesama. Neki policijski izvori dovodili su je u vezu i s prostitucijom.

Ivankovića je navodno ustrijelila s više metaka u leđa i ubrzo se dala u bijeg. Pretpostavljalo se da ima pomagače, ali da nije napustila teritorij BiH.

Obdukcija ubijenog Nine Ivankovića bit će obavljena tijekom subote, nakon čega će biti poznato više detalja, piše Slobodna Dalmacija.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 23:43