KRVAVA NOVOGODIŠNJA NOĆ

FOTO: BRUTALNO UBOJSTVO NA SEKS TULUMU Horda bandita pokušala ući na zabavu bogataša, ispriječio im se hrabri Rumunj koji je zbog toga platio životom

 
 Profimedia, Facebook, YouTube

Novogodišnja noć bila je kobna za rumunjskog izbacivača Tudora Simionova koji je u elitnoj londonskoj četvrti Mayfair osiguravao zabavu na kojoj su bili aristokrati, prinčevi, arapski šeici i tajkuni. Nesretni rumunjski imigrant, koji je u Englesku stigao prije samo nekoliko tjedana, pokušao je zaustaviti skupinu bandita koji su pokušali provaliti na flambojantnu zabavu, ali je u okršaju uboden nožem, te je ubrzo i preminuo.

Policija je privela veći broj članova bande, a jedan od osumnjičenika za ubojstvo je 26-godišnji Imran Mostafa Kamel, inače sina poznatog imama Abu Hamze koji je zbog terorizma osuđen na doživotnu robiju u Sjedinjenim Američkim Državama.

Facebook
Tudor Simionov


Inače, Simionov je osiguravao zabavu koju je organizirao samoprozvani lord i osuđeni prevarant Eddie Davenport (53). On je otprije poznat među londonskom elitom kao čovjek koji organizira divlje tulume na kojima su glavne zvijezde elitne prostitutke, a droga se troši u velikim količinama.

- Bio je divlji tulum. Svega je bilo. Mogli ste imati bilo kakav zahtjev, on bi vam se ispunio - rekao je za Daily Mail jedan od sudionika zabave.

- Nije tajna da je Eddie organizirao sve, on je uzimao novac. Cijene nisu bile fiksne, ali pojedinačna ulaznica je stajala oko 110 eura. Ako bi petorica muškarac došla na ulaz, to bi ih koštalo ukupno 2000 eura. u Eddiejevom društvu bila je i jedna Kineskinja koja je također ubirala novac.


Prema izjavama svjedoka, cijelu noć su u prostoriju ulazile i izlazile zgodne djevojke.

- Bile su odjevene u korzete, imale su samostojeće čarape, visoke pete. Poprilično oskudno i seksi. Mislim da je to bila nešto drugačija zabava - rekao je čovjek koji živi nedaleko od mjesta zabave.

, Image: 317455895, License: Royalty-free, Restrictions: , Model Release: yes, Credit line: Profimedia, Alamy
Profimedia, Alamy


Ubojstvo na ulazu se dogodilo oko 5.30. Horda podivljalih mladića kao hijene su navaljivale na ulaz, a hrabri Rumunj ih je po svaku cijenu pokušao zaustaviti. Nažalost, zbog svoje hrabrosti i predanosti poslu izgubio je život.

- Ova godina za nas je trebala biti ključna. Došli smo u Englesku u potragu za boljim životom, planirali smo se vjenčati i osnovati obitelj. Nažalost, Tudor je na Novu godinu probodne ravno u srce. Ne mogu vam opisati što osjećam, teško mi je pronaći riječi. U velikom sam šoku - rekla je njegova djevojka Madalina Anghel.

03/01/2019. London, UK. Police forensics return to 80 Park Lane in Mayfair where security guard Tudor Simionov was stabbed to death in the early hours of New Year's day. The 33-year-old and his colleagues were attacked by a group of men who were trying to gain entry to a party at Fountain House, a Ł12.5 million townhouse in LondonŐs West End.., Image: 405154364, License: Rights-managed, Restrictions: *** UK Out ***, Model Release: no, Credit line: Profimedia, SIPA USA
Profimedia, SIPA USA


Jedan od osumnjičenika za ubojstvo je 26-godišnji Mostafa Kamel, inače osoba koja je već poznata britanskoj javnosti. On je sin zloglasnog imama Abu Hamze, poznatog 'čovjeka s kukom', koji je krajem 90-ih propagirao terorizam i nakon napada u New Yorku 2001. slavio teroriste Al Qaede. Britanci su ga zbog huškanja strpali u zatvor, a u međuvremenu su se javili i Amerikanci koji su također izrazili želju da Abu Hamza upozna i njihove ustanove.

File photo dated 06/04/03 of Islamic preacher Abu Hamza, who has been found guilty of supporting terrorism by Jurors in federal court in New York City., Image: 194081448, License: Rights-managed, Restrictions: FILE PHOTO, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Press Association
Profimedia, Press Association
Abu Hamza


Propovjednik je osam godina pokušao izbjeći izručenje, ali 2012. Britanci su ga se uspjeli riješiti, a Amerikanci su ga osudili na doživotnu kaznu bez mogućnosti uvjetnog puštanja. Da stvar bude gora po njega, osigurali su mu smještaj u ADX Florence, najgorem američkom zatvoru.

Njegovi sinovi nisu krenuli očevim stopama po pitanju terorizma, ali su do grla zapeli u drugim kriminalnim aktivnostima. Tri su osuđena zbog razbojstava, jedan je izgubio državljanstvo zbog ratovanja u Siriji (na strani pobunjenika, ne ISIS-a), a evo, sada bi jedan mogao 'popiti' i optužnicu za ubojstvo...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 23:31