INTERVENTNA U AKCIJI

FOTO: DRAMA U BEOGRADU Pod terenac podmetnuta bomba, vozač odletio kroz vjetrobransko staklo

 Twitter/dizajn.ninja

>>> NOVO 17:14 Iako je prvotno izvještavao o poginulima i ranjenima, Blic sada javlja da je nakon eksplozije na Banovom brdu teško ozlijeđen Vladimir K. (46) te još jedna osoba, a da mrtvih ipak nema. Eksplodirao je terenac u Vladimirovom vlasništvu. Ispod vozila je navodno bila postavljena bomba, a nakon detonacije Vladimir je ispao na cestu, dok se terenac zabio u dva parkirana kombija, koja su također bila zahvaćena plamenom.

Kako javlja reporter Blica sa mjesta događaja, Vladimir je izašao iz obližnjeg kafića. Čim je upalio vozilo, začula se ekplozija koja ga je izbacila kroz vjetrobransko staklo. Svjedoci kažu da je bio obliven krvlju i polomljen, a prvu su mu pomoć ukazali ljudi iz jednog gradskog autobusa, koji su odmah nakon eksplozije istrčali i pohitali prema njemu. Oni su pomogli i u gašenju požara.

Osim Vladimira K. ozlijeđen je i jedan pješak, kojega su u nogu najvjerojatnije udarile krhotine automobila uslijed detonacije.

------------------------------

Najmanje je jedna osoba poginula, a nekoliko ih je ozlijeđeno u eksploziji koja je u Kirovljevoj ulici u Beogradu u srijedu poslijepodne raznijela jedan osobni automobil.

Kako piše Blic , do detonacije je došlo u beogradskom kvartu Banovo brdo, a pretpostavlja se da je pod automobil bila postavljena eksplozivna naprava.

Na mjesto događaja odmah se sjatile policijske, vatrogasne i medicinske ekipe.

- Poziv je stigao u 15.34 sati, navodno je podmetnuta bomba ispod jednog automobila. Poslali smo dvije ekipe liječnika Hitne pomoći na teren, jer je više osoba ozlijeđeno prilikom eksplozije - izjavila je glasnogovornica beogradske Hitne pomoći Nada Macura.

Na fotografijama koje su se pojavile na društvenim mrežama može se vidjeti plamen koji je zahvatio automobil nakon eksplozije te oblak dima kako suklja iznad mjesta događaja.

Zasad nema informacija o čijem je automobilu riječ ni koji su eventualno motivi za podmetanje bombe.

















Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 16:50