IZAZOVNA NA POSLU

FOTO: DUBOKI DEKOLTE ZGODNE POLITIČARKE PODIJELIO JAVNOST Nekima je melem za oči, drugima smeta: 'Koga vi predstavljate u skupštini? Prostitutke?'

 
 FACEBOOK

- Paulinha je rođeni vođa, želi mijenjati svijet, učiniti ga boljim, ona je žena čista srca koja će vas osvijiti na prvu - ovako prijatelji opisuju Paulinhu, pravoga imena Anu Paulu da Silvu, brazilsku političarku, koja je svojedobno obnašala dužnost gradonačelnice Bombinhasa, gradića u pokrajini Santa Catarina na jugu Brazila.

Ova demokratkinja u listopadu 2018. godine izabrana je za službenu predstavnicu spomenute pokrajine, a njezina pojava u skupštini mnogima je pravi melem za oči.

Barem je tako bilo početkom veljače, kad se 43-godišnja političarka, inače majka dvoje djece - Manuele (21) i Mariane (18) - na poslu pojavila u izazovnoj crvenoj haljini duboka dekoltea.

- Vrijeme je za rad - napisala je Paulinha na svojoj službenoj Facebook stranici, gdje je objavila i niz atraktivnih fotografija. No našlo se i onih koji njezinu garderobu nisu dočekali s odobravanjem.

- Koga vi zapravo predstavljate u skupštini? Prostitutke? Svoje političke obveze valjda možete ispunjavati i bez skidanja - kritizirali su je pojedinci, nakon čega se oglasio i sam vrh pokrajine Santa Catarine.

- Odjeća gospođe da Silve bila je u skladu s našim pravilnikom - objavili su u službenom priopćenju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 14:02