RACIJA

FOTO: JEDNA SASVIM OBIČNA POLICA S KNJIGAMA SKRIVALA JE VELIKU TAJNU Policija objavila fotografije: Pogledajte što su sve našli u predgrađu velegrada

 
 Australska policija

Australska je policija u jednoj kući u okolici Sydneyja iza jedne naoko sasvim obične police s knjigama otkrila tajna vrata i tako raskrinkala sofisticiranu operaciju preprodaje droge koju je vodila kolumbijska banda, javlja Daily Mail.

Kako je objavljeno, australska savezna policija pokušava zaplijeniti nekretninu koja se nalazi u Sylvaniji, jednom od predgrađa Sydneyja.

Navodno je cijela kuća sagrađena s tajnim sobama kako bi se iz nje vodila velika operacija dilanja droge. Raciju u toj kući policija je izvela još 2017. godine, kada su inspektori pronašli tajne sobe u podrumu u koji se ulazilo kroz vrata skrivena iza 'police s knjigama'.

Ondje je policija našla drogu, oružje, gotovinu... Iako je racija izvedena prije prije dvije godine, fotografije su na stranicama policije objavljene tek ovih dana.

Jedan od vlasnika kuće, 45-godišnji muškarac, optužen je za nekoliko kaznenih djela vezanih uz preprodaju droge. On je ranije ove godine priznao krivnju te je osuđen na tri i pol godina zatvora, a prošlog je tjedna policija upala u njegovu kuću kako bi ondje pokušala naći dodatne dokaze.

Australska policija
Australska policija
Australska policija
Australska policija
Australska policija
Australska policija

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 22:31