PODNIO OSTAVKU

FOTO: LJIGAVE FOTOGRAFIJE ŠOKIRALE HRVATSKO SUSJEDSTVO Zamjenik gradonačelnika (60) grlio i ljubio 15-godišnjakinju

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 06.12.2018. u 14:19

Facebook

 

Zamjenik gradonačelnika srpskog grada Bora Branko Perić (60) našao se u neviđenom skandalu nakon što su na Facebooku procurile fotografije kako ljubi i grli 15-godišnjakinju. Inače, fotografije je objavila sama maloljetnica, otkrivaju Večernje novosti.

Kako saznaje Blic, Perić je podnio ostavku, a u obrazloženju odluke naveo je da su u pitanju zdravstveni razlozi. Njegovu ostavku je usvojio gradonačelnik, a ona bi trebala proći i kroz Skupštinu grada.

Perić je u Boru bio na glasu kao korektni i pristojni čovjek, inače fakultetski obrazovan, stoga ne čudi da su njegove kolege ostale u šoku kada su vidjeli fotografije.

- Ne želim ništa govoriti prije konzultacija s odvjetnikom. Čujemo se malo kasnije - rekao je Perić novinaru Blica.

Fotografije koje je maloljetnica objavila na Facebooku brzo su bile izbrisane, ali u rekordnom roku proširile su se društvenim mrežama. U cijeli slučaj se uključila policija, a Perić se na početku branio kako je djevojčici čestitao na dobro odrađenom poslu ukrašavanje neke dvorane. Večernje novosti navode da je zamjenik gradonačelnika tvrdi da je i ostalim djevojkama na sličan način čestitao.

Također, navodno je kazao da na drugoj fotografiji ne vidi ništa sporno.

- Djevojčica je negirala da ima bilo kakav odnos s političarem. Ovdje nema elemenata kaznenog djela jer je djevojčica starija od 14 godina . Ako nije bilo prisile, onda po zakonu ne možemo ništa - rekli su iz policije.

Facebook

Facebook
 

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo