MLADI DŽIHADISTI

FOTO: OVO SU LICA TERORISTA KOJI SU IZVELI NAPAD NA ŠPANJOLSKU Svi imaju od 18 do 24 godine!

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 18.08.2017. u 21:22

Finnish police patrol the streets, after stabbings in Turku, in Central Helsinki, Finland August 18, 2017. LEHTIKUVA/Linda Manner via REUTERS ATTENTION EDITORS - THIS IMAGE WAS PROVIDED BY A THIRD PARTY. NOT FOR SALE FOR MARKETING OR ADVERTISING CAMPAIGNS. NO THIRD PARTY SALES. NOT FOR USE BY REUTERS THIRD PARTY DISTRIBUTORS. FINLAND OUT. NO COMMERCIAL OR EDITORIAL SALES IN FINLAND. - RTS1CBWC
REUTERS

 

Katalonska policija objavila je u petak poslijepodne imena i fotografije četvorice muškaraca koje traže u vezi terorističkih napada u Barceloni i u Cambrilsu. Među njima je Mouss Oukabir (17) za kojeg se sumnja da je bio vozač kombija koji je u Barceloni ubio 13, a ranio najmanje 100 osoba. Tri druga muškarca su Said Aallaa, Mohamed Hychami i Younes Abouyaaqoub. Stari su između 18 i 24 godine.

 

Nadalje, policija vjeruje da je među ubijenima tijekom zaustavljanja odvojenog napada u Cambrilsu i vozač Mouss, što je prenijelo i nekoliko španjolskih medija.

Do sada su uhićene četiri osobe, trojica Marokanaca i jedan Španjolac, dok je policija ubila pet osoba u Audiju A3 koji su ubili jednu osobu u Cambrilsu, ujedno 14. žrtvu dvaju napada koji su se u četvrtak dogodili u Španjolskoj.

ELIPSO

Izdvajamo