PROSVJETNI SKANDAL

FOTO: POHOTNA GOSPOĐA ZAMORA PLAKALA U SUDNICI Nastavnica ide u zatvor jer se seksala sa svojim 13-godišnjim učenikom: 'Obljubila ga je u učionici'

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 13.07.2019. u 16:04

Brittany Zamora wipes away a tear as her attorney, Belen Olmedo Guerra, pats her shoulder. Zamora was sentenced to 20 years in prison by Maricopa Country Superior Court Judge Sherry Stephens in Phoenix on July 12, 2019.
Zamora, Image: 458029579, License: Rights-managed, Restrictions: *** World Rights ***, Model Release: no, Credit line: Profimedia, SIPA USA
Profimedia, SIPA USA

Brittany Zamora

 

Učiteljica koja je imala seksualne odnose s 13-godišnjim učenikom dok je njegov kolega iz razreda sve gledao, završila je u zatvoru, gdje će ostati 20 godina. Slučaj je to iz američke savezne države Arizona.

Brittany Zamora (28) nagovorila je dječaka na seks u njezinom automobilu i u učionici, a slala mu je i svoje gole fotografije, piše The Sun.

Brittany Zamora is sentenced to 20 years in prison in Maricopa County Superior Court in Phoenix on July 12, 2019.
Zamora, Image: 458029646, License: Rights-managed, Restrictions: *** World Rights ***, Model Release: no, Credit line: Profimedia, SIPA USA
Profimedia, SIPA USA

Brittany Zamora

 

Jedna od takvih situacija bila je i u školskoj učionici, i to dok je dječakov kolega iz razreda držao stražu.

Učiteljica, inače udana, bila je uhvaćena kad su dječakovi roditelji postali sumnjičavi zbog brojnih poruka koje mu jeona slala. 13-godišnjak je priznao da ima seksualne odnose s učiteljicom, a roditelji su je zatim prijavili školi i policiji.

Prije nego što je došlo do seksa, Zamora je dječaku slala brojne poruke. U jednoj mu je poruci napisala i da se želi seksati s njim svaki dan bez vremenskog ograničenja. Tinejdžer je njoj slao ljubavne poruke kojima joj je poručio da je seksi. Zamora je u vrijeme ove afere bila udana. Vjenčala se 2015. godine, a ona i suprug nemaju djece. Ne zna se je li par još uvijek zajedno.

Ona je priznala krivnju po 10 točaka optužnice koja ju tereti za seks s maloljetnikom. Tu su i dvije točke optužnice za zlostavljanje i dvije za pokazivanje seksualno eksplicitnog materijala maloljetniku. Na izricanju presude, kada je osuđena na 20 godina zatvora, Zamora je plakala.

Brittany Zamora listens as her attorney, Belen Olmedo Guerra, pleads for a lesser sentence. Zamora was sentenced to 20 years in prison by Maricopa Country Superior Court Judge Sherry Stephens in Phoenix on July 12, 2019. Judge Stephens also handed down two lifetime terms of probation to the former Goodyear teacher for molesting a 13-year-old student.
Zamora, Image: 458029589, License: Rights-managed, Restrictions: *** World Rights ***, Model Release: no, Credit line: Profimedia, SIPA USA
Profimedia, SIPA USA

Brittany Zamora

 

Dječakova je majka rekla da je Zamora ukrala njegovu nevinost, izdala povjerenje roditelja i zauvijek promijenila dječaka.

'Prije toga, on je bio nevini dječak, a ona je sada tu njegovu nevinost ukrala. Mrzim Brittany Zamoru zbog toga što je učinila mom sinu i našoj obitelji', rekla je na sudu majka dječaka, a učiteljici poručila:

'Nadam se da ćeš svaki budni trenutak u zatvoru provoditi razmišljajući o užasnom zločinu koji si počinila i koji te doveo iza rešetaka. Sada ćeš provesti ostatak mladosti i većinu svojeg odraslog života u zatvoru. Neću ti dopustiti da se miješaš u život mojeg sina. Dobro pobjeđuje zlo, a ti si samo tamna sjena koju će naša obitelj pobijediti', rekla je majka dječaka, prenosi The Sun.

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo