NAPUHAO SE POPUT BALONA

FOTO: PREKO NOĆI MU SE LICE IZOBLIČILO Mladi gospodin Oguz poželio je učiniti nešto sa svojom bradom, a kad je to konačno izveo, ulovila ga je panika

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 23.09.2018. u 15:47

Profimedia

Simon Oguz

 

Simon Oguz, 20-godišnji vlasnik restorana u švedskom gradiću Växjö, već dugo je želio obojati svoju bradu, a kad je napokon smogao hrabrosti da to isproba, gorko je zažalio. Naime, već sljedećeg dana uvečer počeo je osjećati svrab, da bi mu ubrzo lice nateklo do te mjere da je izgledao, kako kaže, kao mješavina hrčka i Quagmirea, lika iz crtića 'Family Guy'.

Zabrinut je otišao kod liječnika, koji je utvrdio da se radi o alergijskoj reakciji na boju. Reakcija se ubrzo počela širiti i na prsa, gdje mu se pojavila izraslina zbog koje je pomislio da je dobio tumor. Srećom, alergija se povukla nakon lijekova.

(Pictured: Simon Oguzs allergic reaction which caused his chin to swell up.) - The young man had a terrible allergic reaction to hair dye after deciding to dye his beard- his face got all swollen and needed medical attention straight away. Simon Oguz, 20, a restaurant owner, from Vxj, Sweden had the idea along with two of his friends to dye his beard on the 22ndof August at his friends Julias home. After a few days his beard started to feel itchy until his face got all swollen and he had to seek medical advice- thankfully he came back to normal a few days later. ., Image: 387547119, License: Rights-managed, Restrictions: FBMD01000a810d0000b7e80000de6601004a6901007e6a01001d860100e185020070d80200a0e40200e5ed0200af900500, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Caters News
Profimedia, Caters News
 

Oguzova prijateljica Julia Leandersson (20), koja radi u njegovom restoranu, pomogla mu je obojati bradu i pritom odabrala boju. Julia kaže da je prvo prasnula u smijeh kad je vidjela kako mu lice izgleda kao balon, ali se sada osjeća pomalo krivom.

- Želio je tamniju nijansu, ali ja sam inzistirala da bude blond. Nisam uopće imala ideju da to može biti opasno i nakon nekog vremena sam se zabrinula, ispričala je za Daily Mail.

Pritom se prisjetila da joj je kazao kako je alergičan na tetovaže od kane i pitao je ima li to kakve veze. Ona mu je odgovorila kako misli da je sve u redu, iako je, priznaje, na kutiji pisalo da uvijek prije upotrebe treba isprobati uzorak na ruci.

Peter Griffin, Lois Griffin, Chris Griffin, Glenn Quagmire,
Profimedia, Uppa entertainment

Glenn Quagmire (desno) iz animiranog serijala 'Family Guy'

 


Besplatno se prijavite na portala Jutarnji.hr
Tagovi

Izdvajamo