SLOMLJENA SRCA

FOTO: PRIZORI KOJI ĆE SVAKOGA DIRNUTI U DUŠU Psi se nisu htjeli odvojiti od umiruće malene djevojčice koja je u bolnici ležala u komi

 Facebook

Petomjesečna Nora Hall doživjela je moždani udar 6. travnja i od tada je bila u stanju medicinski inducirane kome u dječjoj bolnici u Minneapolisu, priključena na aparate bez nade da će preživjeti zbog velikog oštećenja mozga. Njezini roditelji bili su prisiljeni donijeti odluku koja im je slomila srce: isključiti bebu s aparata koji je održavaju na životu.

Norina majka Mary Hall pisala je o svojim mukama na Facebooku. "Dozvolili su nam da držimo naše bassete zadnjih nekoliko dana jer su joj toliko privrženi", napisala je i dodala da su psi vrlo utučeni i pod stresom te je zatražila savjet od članova međunarodne Facebook grupe posvećene bassetima da li da zadrži pse uz bolnički krevet svoje kćeri.

Uz srčanu potporu ljudi s Facebook grupe, roditelji malene Nore zadržali su na koncu u bolnici pse koji se nisu odvajali od nesretne djevojčice.

"Što je duže držimo na aparatima, veće su šanse da će pretrpjeti još jedan moždani udar, srčani udar ili zatajenje organa koje će joj oduzeti život. Ne znamo kada i kako će se to dogoditi, ali će najvjerojatnije biti uskoro. Ukoliko se to dogodi, liječnici ne mogu garantirati da će preminuti ugodno i bezbolno", poručila je svojim novostečenim prijateljima s Facebooka.

"Naša srca su potpuno slomljena. Naš svijet je skršen. Potreseni smo i patimo za našom malenom djevojčicom. Jako smo se trudili da je spasimo, ali to jednostavno nije bilo suđeno", stoji u jednoj poruci Mary Hall.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 11:52