DEČKO SE UBIO

FOTO: TRAGIČAN KRAJ PERSPEKTIVNE GLUMICE S BALKANA Policija nakon mjesec dana potrage pronašla njezino tijelo 645 kilometara od doma

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 29.03.2018. u 14:34

Fabenook

 

Američka policija uspjela je identificirati tijelo pronađene mrtve osobe usred divljine u sjevernoj Kaliforniji. Nažalost, kao što se očekivalo, radi se o mladoj glumici rodom iz Makedonije Adei Shabani (25).

Shabani je nestala prošlog mjeseca u Hollywoodu, a pronađena je u plitkom grobu oko 645 kilometara udaljenom od Los Angelesa. Šerif okruga rekao je da su Adeu raspoznali po tetovažama.

Policija već ima osumnjičenika za ubojstvo, a njegovo ime je Christopher Spotz koji je bio i dečko perspektivne glumice. Nažalost, on neće odgovarati pred sudom budući da se ubio tijekom velike policijske potjere, piše BBC.

Obdukcijom je utvrđeno da je Shabani primila snažan udarac u glavu nepoznatim predmetom, ali uzrok njezine smrti bit će poznat tek nakon što se naprave još neki testovi.

- Nešto se dogodilo te večeri, nešto jako neugodno i stravično. Bilo je tu svega i svačega - rekao je kapetan LA policije William Hayes.

youtube screenshot

Christopher Spotz

 


Shabani je inače rođena u Makedoniji prije 25 godina i tamo je ostala sve do završetka srednje škole. Ubrzo je odlučila odseliti se u Los Angeles gdje je željela ostvariti svoje snove i postati poznata glumica.

Nedavno je dobila manju ulogu u jednom filmu i činilo se kao da joj je konačno krenulo u karijeri. Međutim, 23. veljače mladoj Makedonki izgubio se svaki trag. Posljednji put je viđena kako napušta svoj stan u društvu Spotza.

Spotz (33) je sve vrijeme dok je ljubovao s Adeom bio i zaručen za jednu drugu ženu. Policiji je rekao da je posljednji put vidio svoju ljubavnicu kada ju je izbacio iz automobila nakon svađe, negdje oko 25 milja od njezine kuće.

Fabenook


Međutim, policija je pronašla nedosljednosti u njegovom iskazu i odlučila ga je privesti. Spotz se očito nije s tim slagao te je počeo bježati i natjerao policajce da ga naganjaju skoro 100 kilometara. Na kraju je odustao od svega i ubio se.

Glasnogovornik policije rekao je da su u policiji bili 100 posto uvjereni da je Spotz odigrao neku ulogu u smrti Adee Shabani.

Ubrzo nakon što je identificirano tijelo iz Makedonije je doletjela i Adeina majka. Čak je prošlog mjeseca angažirala i privatnog detektiva i izdala nagradu od 25.000 dolara za svaku informaciju koja bi mogla dovesti do pronalaska tijela njezine kćeri.

Facebook

Adea Shabani

 


Besplatno se prijavite na portala Jutarnji.hr

Izdvajamo