VOŽNJA U SUPROTNOM SMJERU

FOTO: TROSTRUKO UBOJSTVO NA AUTOCESTI Bolničari ostali zaprepašteni nakon što su pružali pomoć mladoj djevojci koja je skrivila fatalni sudar

 
 Instagram, Facebook, screenshot YouTube

Epilog stravične prometne nesreće koja se dogodila u noći u nedjelju 17. ožujka na autocesti I-75 u Ohiju je troje poginulih osoba.

Prema istrazi policije svemu je kumovao alkohol, a 21-godišnja Abby Michaels suočit će se s optužbom za trostruko ubojstvo.

Instagram

Vlasti su izjavile kako joj je pivo teklo iz usta dok su joj bolničari hitne pomoći pružali pomoć nakon sudara, pa je gotovo sigurno kako je upravljala vozilom pod utjecajem alkohola.

Instagram

Do sudara je došlo jer je vozačica nakon polukružnog okretanja preko površine koja razdvaja suprotne trake autoceste i služi isključivo za hitne intervencije vozila vatrogasaca, policije ili hitne pomoći, nastavila voziti u pogrešnom smjeru.

Već nakon desetak sekundi na njenu je Kiju naletjelo vozilo obitelji Mason što je prouzročilo teški frontalni sudar u kojem su poginula tri člana obitelji – otac Timmy (51), majka Karen (50) te 10-godišnja kćerka Tessa.

Facebook

Vjeruje se kako se Michaels prethodno bila na proslavi Dana svetog Patrika jer je bila odjevena u zelenu majicu s natpisom “St. Patrick's Day”, oko vrata je imala ogrlicu s djetelinom te privremenu tetovažu krigle piva na ruci. Osim toga, istražitelji su u njenoj torbici pronašli čašu s logotipom Fireball whiskyja.

The Knot

Prilikom pružanja pomoći, liječnik je zaključio kako joj iz usta teče pivo. Očevici sudara izjavili su kako je sudar izgledao tako strašno da se jedva moglo prepoznati da se obitelji Mason vozila u Toyoti Camry.

WLWT screenshot

“To je bio sudar takvih razmjera da je cesta bila zatvorena čak četiri sata”, izjavio je za Journal News očevidac Steve Setoodeh.

Michaels se u lipnju prošle godine udala za dugogodišnjeg mladića Kylea Pastorellea, no samo dva dana prije nesreće on je podnio zahtjev za rastavu, premda prema fotografijama s vjenčanja na stranici The Knot djeluju vrlo sretno i ispunjeno.

Journal-News screenshot

Nakon pružanja pomoći, u vrlo teškom, ali stabilnom stanju Abby Michaels je prevezena u obližnju bolnicu Miami Valley.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 09:05