NAJGORA NEDJELJA IKAD

FOTO: 'UPOMOĆ, UBIT ĆE ME!' Muškarac čuo zapomaganje žene ispred vrata svog doma, ali kada ih je otvorio uslijedila je tortura koju će vječno pamtiti

 
 / gofundme.com

Ležerno nedjeljno popodne Joshue Morrisona naprasno je prekinuto kada je ispred vrata svog doma u Portlandu čuo histerično zapomaganje jedne nepoznate žene. Žena je urlikala da je netko naganja i da hitno treba pomoć, a dobri samaritanac Morrison odlučio je da neće stajati po strani, te je odlučio pomoći. Nažalost, gadno je pogriješio.

Muškarac je otvorio vrata i odmah dobio šaku u glavu od iste te žene koja je zapomagala. Nakon toga žena se samo pomaknula i napravila mjesta dvojici muškaraca da uđu u Morrisonovu kuću. Razbojnici su puškom jadnom Joshui doslovce smrskali glavu, zavezali ga i počeli vikati 'gdje je novac?'.

- Momentalno su se počeli iživljavati na meni. Držali su me za ruke, a jedan od njih me tukao po glavi. Mislio sam da ću umrijeti . Stvarno sam pomislio 'to je to, danas ću umrijeti'. Ipak, nisam se htio predati - prepričava Morrison najgori dan u životu.

- S drškom puške izudarali su me najmanje sedam puta. Dobro sam čuo kako mi kosti pucaju.

Morrison kaže kako su bešćutni banditi čak i ozlijedili njegovu vremešnu mačku (15).

- Čuo sam kako viču 'ubit ćemo ti mačku'. Na kraju je i ona nastradala, slomljena joj je nogica.

Policija je vrlo brzo došla u Morrisonovu kuću, ali nažalost bandite nisu uspjeli uhvatiti. S druge strane, Morrison je završio u bolnici s teškim ozljedama. Po cijelom njegovom tijelu su rane i masnice, čak je završio na operacija gdje su mu na potiljku na čelu metalnu pločicu.

Njegova priča alarmirala je cijelu zajednicu koja skuplja novac kako bi se namirili liječnički troškovi Morrisonova liječenja. Sam ne može platiti jer su mu razbojnici ukrali svu životnu ušteđevinu...

/ gofundme.com

/ gofundme.com

/ gofundme.com

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 08:24