NEZAPAMĆENI ZLOČIN

FOTO: VELIKA TUGA U NAJSIROMAŠNIJOJ ZEMLJI EUROPE Pomahnitali zubar izmasakrirao jednu od najvećih zvijezda, rodila mu je sina tri tjedna ranije

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 22.02.2018. u 14:28

Instagram

 

Jedna od najvećih moldavskih zvijezda pronađena je mrtva u stanu u Kišinjevu, a beživotno tijelo njezinog supruga bilo je ispred zgrade. Policija je vrlo brzo otkrila što se dogodilo - pomahnitali Alexei Mitachi (34) nožem je izmasakrirao Anastaziju Cecati (31) i nakon toga skočio s balkona stana u glavnom gradu Kišinjevu.

Cecati je u svojoj zemlji bila poznata manekenka koja je pozirala i za GQ, Maxim i Playboy, dok je Mitachi bio omiljeni stomatolog bogatih i poznatih Moldavaca.

Policiju je u stanu na sedmom katu zatekao grozan prizor. Došli su na dojavu da je netko skočio sa zgrade, ali pravi horor je uslijedio kad su ušli u Mitachijev stan.

- Bio je to bazen krvi - rekao je jedan policajac.

Anastasia Cia Instagram
 


Blizu sobe u kojem se dogodio masakr policija je pronašla bebu staru tek 20 dana. Malu djevojčicu odmah su odveli u bolnicu na pregled.

Cecati, u domovini poznatijom pod imenom Anastasia Cia, modelingom se počela baviti sa samo 16 godina, ali poslije se prebacila u glumačke i pjevačke vode. Relativno brzo napustila je svoju domovinu i karijeru nastavila u Bukureštu, a potom i u Dubaiju.
 

Anastasia Cia Instagram
 


Mitachija je upoznala u njegovoj privatnoj klinici, a ubrzo je par završio i pred matičarom. Zubara u svom naumu nije omela ni činjenica da je bio oženjen i da je sa tadašnjom suprugom Elenom imao dijete staro četiri godine.

Anastasia Cia Instagram
 Međutim, njihova veza bila je kratkog vijeka. Lokalni mediji pišu da se par razdvojio već nakon nekoliko mjeseci braka, a da je nesretna Anastasia kobnoga dana otišla kod Mitachija kako bi posjetila svoju dijete. Nažalost, bio je to i posljednji put kada je vidjela kćer...

Anastasia Cia Instagram
 

Prijavite se na portala Jutarnji.hr i ne propustite najnovije vijesti iz Hrvatske i svijeta

Izdvajamo