NEOBIČAN PRIZOR

FOTO/VIDEO: CISTERNA S 12 TONA ČOKOLADE SE PREVRNULA NA AUTOCESTI U POLJSKOJ Čišćenje je trajalo satima, morali su koristiti vruću vodu

 
 Screenshot / YOUTUBE

Cisterna koja je prevozila otprilike 12 tona čokolade prevrnula se u srijedu ujutro na autocesti A2 na zapadu Poljske između gradova Wrześnije i Slupca, piše The Washington Post.

Nije do kraja jasno kako se cisterna točno prevrnula, međutim policija je vozilo zatekla okrenuto na bok posred središnje zaštitne ograde. Vozač cisterne je odvezen u bolnicu sa slomljenom rukom, a čokolada koju je cisterna prevozila razlila se potom preko šest prometnih traka u oba smjera kretanja i zaustavila promet.

Screenshot / YOUTUBE

Screenshot / YOUTUBE

"Gore je s ceste ukloniti čokoladu koja se stvrdnjava nego snijeg", rekao je Bogdan Kowalski iz vatrogasnih postrojbi grada Slupce i dodao da nisu svi vozači stali zbog čokolade na cesti te da su je svojim automobilima raspršili po autocesti.

Prema glasnogovornici policije, uklanjanje čokolade i cisterne trajalo je sigurno nekoliko sati. Djelatnici čistoće i vatrogasci su čokoladu očistili uz pomoć vruće vode.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 15:44