INCIDENT U NJEMAČKOJ

'HALO, POLICIJA, AUTO JE SMRSKAN, ZA UPRAVLJAČEM JE DIJETE' Osmogodišnjak roditeljima ukrao auto, poveo i mlađeg brata, slupali se čim su krenuli

    AUTOR:
  • OBJAVLJENO:
  • 15.10.2019. u 19:18

Cars are pictured in a traffic jam as activists and supporters of the group Extinction Rebellion attend a bicycle parade in a first wave of
REUTERS

Osmogodišnji dječak i njegov petogodišnji brat razbili su automobil svojih roditelja u sjeverozapadnome njemačkom gradu Hagenu nakon što su ga vozili samo nekoliko metara, izvijestila je u utorak mjesna policija.

Nasreću, nitko nije ozlijeđen u incidentu koji se dogodio u ponedjeljak, no automobil je u tolikoj mjeri smrskan da su morali pozvati vučnu službu.

Očevici su oko 23.30 na mjesto nesreće pozvali policiju koja je za upravljačem zatekla osmogodišnjaka, a na suvozačkom mjestu njegova petogodišnjeg brata.

Stariji brat uspio se odvesti automobilom nekoliko metara niz jednu ulicu te potom skrenuti u drugu.

"Ondje je vozilo udarilo u parkiranu prikolicu koja je pritom udarila u drugi parkirani automobil", stoji u policijskom zapisniku.

Roditelji dječaka policiji su kazali da su se djeca neopaženo izvukla iz stana i sjela u automobil parkiran pred zgradom.

Protiv roditelja je podignuta optužnica zbog neispunjavanja roditeljskih dužnosti.

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo