VREBAJU NA NJIH IZ GRMLJA

Harry i Meghan poslali upozorenje paparazzima

    AUTOR:
  • OBJAVLJENO:
  • 21.01.2020. u 19:19

Prince Harry and Meghan Markle quit royal life completely: Couple drop HRH titles. The Duke and Duchess of Sussex here on archive image during their trip to South Africa.
18 Jan 2020
The Duke and Duchess of Sussex here on archive image during their trip to South Africa., Image: 493488719, License: Rights-managed, Restrictions: NO Netherlands, Model Release: no, Credit line: MEGA / The Mega Agency / Profimedia
MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Meghan Markle i princ Harry

Princ Harry i supruga Meghan Markle su zaprijetili su pokretanjem sudskog postupka nakon što su tabloidi objavili fotografije bivše vojvotkinje od Sussexa sa sinom Archiem u Kanadi, objavili su u utorak britanski mediji.

Prema dnevnom listu The Guardian i kanalu Sky News, odvjetnici prinčevskog para su istaknuli da je te fotografije snimio fotograf koji se skrivao u grmlju bez znanja Meghan Markle na otoku Vancouveru, gdje se princ Harry pridružio supruzi i sinu u ponedjeljak navečer.

Oni se žale da ih paparazzi stalno vrebaju.

Sun i Daily Mail objavili su snimke bivše američke glumice dok nosi sina i šeće svoja dva psa.

Ujesen je par pokrenuo postupak protiv nekih novina zbog narušavanja privatnosti i telefonskih prisluškivanja.

"Izgubio sam majku i sada gledam kako moja supruga postaje žrtvom istih moćnih snaga", izjavio je mlađi sin Lady Di, koja je poginula 1997. u automobilskoj nesreći u Parizu dok su ju pratili paparazzi.

Njihovo distanciranje od britanske monarhije će nastupiti u proljeće. Tada oni više neće biti aktivni članovi britanske monarhije, niti će nositi kraljevske titule.

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo