UPOZNALI SE NA NETU

HOROR U DUBAIJU Manijak zatočio Srpkinju u svom stanu, silovao je najmanje 20 puta i tjerao da jede hranu za pse. Za iživljavanje dobio mizernu kaznu

 
 Profimedia, Alamy

Nigerijac (31) koji je u Dubaiju više od 20 puta silovao 53-godišnju Srpkinju osuđen je na godinu dana zatvora i deportaciju, piše Gulf News.

Osim što ju je seksualno zlostavljao, 31-godišnjak je ženu iz Srbije tjerao da jede hranu za pse.

Ovaj jezivi slučaj dogodio se u siječnju ove godine nakon što su se Nigerijac i Srpkinja upoznali na društvenoj mreži Badoo, platformi za upoznavanje. Nakon virtualnog upoznavanja na spomenutoj mreži dogovorili su spoj u jednom lokalu u Dubaiju.

Kako je žena posvjedočila, sve je bilo u redu do trenutka kada ju je prisilio da zajedno odu u njegov stan.

"Uz prijetnju nožem prisilio me da uđem u taksi i odem s njim u stan. Uzeo mi je putovnicu, dva mobitela, obuću i odjeću. Zaključao me i onda silovao 20 puta", ispričala je 53-godišnjakinja iz Srbije.

Nakon što je završio sa svojim jezivim iživljavanjem, Nigerijac je pozvao taksi i poslao ženu kući.

Snimka s nadzornih kamera na zgradi u kojoj se nalazi muškarčev stan otkrila je da se Srpkinja doista s njim dovezla taksijem i da je ušla u zgradu. No, na snimci se ne vidi jasno je li Nigerijac kod sebe imao nož.

Javnost je za ovaj slučaj doznala u ožujku ove godine, a četiri mjeseca kasnije Nigerijac je osuđen na godinu dana zatvora i deportaciju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 15:48