STRAVA U FRANCUSKOJ

HOROR U ŠUMI Trudnicu do smrti izgrizli psi, par trenutaka prije jezive smrti uspjela je nazvati dečka: 'Bojim se da će me napasti čopor...'

Elisa Pilarski
 Facebook

U šumi u blizini francuskog grada Villers-Cotterêts u subotu je pronađeno beživotno tijelo trudnice koja je izašla u šumu prošetati pse, prenosi BCC.

Kako je pokazala policijska istraga, trudnu Elisu Pilarski (29) ubili su psi u vrijeme organiziranog lova na jelene u šumi na sjeveru Francuske. Na njezinu je tijelu utvrđeno nekoliko ugriza na gornjim i donjim ekstremitetima te na glavi.

Policija je testirala 93 psa te su otvorili istragu o ubojstvu bez predumišljaja. Testovi će se usporediti s DNK uzorcima uzetima na tijelu Elise Pilarski kako bi se utvrdilo koje su životinje odgovorne za napad te kome pripadaju.

Testirano je također i pet pasa koji pripadaju ubijenoj trudnici, koja je u trenutku smrti bila trudna šest mjeseci.

Posljednje riječi Elisa Pilarski uputila je prošlu subotu svome partneru izrazivši zabrinutost preko telefona da bi ju mogao napasti čopor pasa. On se zaputio prema području gdje se šetala, da bi kasnije pronašao njezino tijelo. Navodno je pratio uznemirene krikove njezinih pasa.

Mladi par živi u kući u blizini šume, a nakon što je pronađeno beživotno tijelo, Elisin partner tražio je pomoć susjeda, koji je pozvao policiju.

Čopor pasa bio je u lovu na jelene u toj šumi u subotu, izvještava Le Courrier Picard.

Osoba koja je povezana s lovom, Angela Van Den Berghe, potvrdila je da je u subotu organiziran lov u toj šumi, ali, prema njezinim saznanjima, tragični događaj nije u nikakvoj vezi s njihovim psima niti s lovom.

Francuska glumica Brigitte Bardot, istaknuta aktivistica za prava životinja, pozvala je francuske vlasti da čim prije suspendiraju sve dozvole za lov u ovoj sezoni. Francuska lovačka udruga inzistira da nema nikakvih dokaza da su lovački psi skrivili smrt trudnice.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 20:25