PRIJAVLJENI POLICIJI

HRVAT PORSCHEOM PO AUTOCESTI U NJEMAČKOJ GANJAO MLADU VOZAČICU Jedva je izbjegla sudar, a tek kad je stala na odmorištu, počeo je pravi šou

 Youtube screenshot

Hrvatski državljanin (44) prijavljen je zbog ugrožavanja sigurnosti na cesti, a njegova 39-godišnja suvozačica za vrijeđanje nakon incidenta koji se dogodio u srijedu na autocesti A8 kraj njemačkog mjesta Bernau am Chiemsee.

Kako je izvijestila policija, 44-godišnji državljanin Hrvatske u svojem Porsche Cayenneu prišao je toliko blizu 29-godišnjoj vozačici iz Austrije da, kako je kazala, u svom retrovizoru nije mogla vidjeti čak ni tablicu ni njegova svjetla, piše ugledni Heimatzeitung.

Nakon što se iz lijeve trake prebacila u desnu, on ju je sa svojim SUV-om pretekao pa skrenuo ispred nje i naglo zakočio. Sudar je izbjegla kočenjem i naglim skretanjem ulijevo. Porsche je nakon toga opet skrenuo u lijevu traku i odjurio.

No, kad su vozačica i suvozačica malog automobila stale na odmorištu Hochefelln Süd, tamo su opet nabasale na Hrvatov Porsche.

Hrvat i Slovenka došli su do dviju žena, nakon čega je 39-godišnja Slovenka izvrijeđala 29-godišnju Austrijanku.

Dvije žene sjele su u auto i naišle na policijsku patrolu te sve prijavile nakon čega je policija pronašla Porsche, kao i Hrvata i Slovenku koji su bili na odmorištu.

Vozač je prijavljen zbog ugrožavanja sigurnosti na cesti, a njegova 39-godišnja suvozačica zbog vrijeđanja, a policija traži svjedoke.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 12:20