KARIJERA POSLIJE POLITIKE

'HRVATSKA JE ZA PRIMJER, A ON MI JE ODLIČAN PRIJATELJ, TAKO JE DOBAR PREMA MENI' Otkriveno čime se bavi i gdje za život zarađuje Zoran Milanović

 
Zoran Milanović
 Neja Markičević / HANZA MEDIA

Bivši hrvatski premijer i predsjednik SDP-a Zoran Milanović već duže vrijeme savjetuje albanskog premijera Edija Ramu, piše B92.

Ovu je informaciju u četvrtak potvrdio sam Rama prilikom održavanja zajedničke konferencije za medije s povjerenikom Europske unije za proširenje i susjedske politike Johannesom Hahnom u Tirani.

July 10, 2017 - °Stanbul, Türkiye - Prime Minister of Albania Edi Rama speaks during 22nd World Petroleum Congress at Istanbul Congress Center., Image: 341444824, License: Rights-managed, Restrictions: * Turkey Rights Out *, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Zuma Press - News
Profimedia, Zuma Press - News
Albanski premijer Edi Rama

"Hrvatska je velika zemlja koja je primjer u regiji. Zoran (Milanović) je odličan prijatelj, a njegovi su savjeti uvijek dobrodošli. Želim reći da je tako dobar prema meni i da su njegovi savjeti korisni", odgovorio je Rama na pitanje hrvatskih novinara.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 18:00