PRESIDENTE TV

Hugo Chavez će pričati četiri dana bez prestanka

Čelnik Venezuele započeo je četverodnevni maraton u obraćanju naciji

Predsjednik Venezuele Hugo Chavez započeo je u četvtak četverodnevni maraton u obraćanju naciji preko malih ekrana kako bi obilježio 10. obljetnicu svog tv-showa “Halo, predsjednik je”.

- Ovog nema nigdje na svijetu - pohvalio se Chavez u četvrtak i istaknuo kako će pričati sve do nedjelje. Južnoamerički vođa osebujnog političkog stila objasnio je kako će “započeti uz sunce, nastaviti vjerojatno po kiši, a možda imati javljanje u ponoć ili svitanje”.

- Pratite nas - pozvao je Chavez svoje sunarodnjake koji očekuju da bi mogao oboriti vlastiti rekord u duljini držanja govora kojeg je postavio jedne nedjelje u 2007., kada je pričao punih osam sati.

Chavez se obožava “obraćati naciji” i koristi medije svakom prilikom za svoju promociju. Njegovu su praksu prihvatili i drugi vođe u Južnoj Americi. Chavez se pred kamerama mnogo puta rasplakao, zapjevao ili grlio svoje goste dok je objašnjavao naciji o svom tipu socijalizma. Ne prestaje iznenađivati stanovnike Venezuele javljanjima s neobičnih mjesta poput helikoptera ili pozivima uživo drugim vođama Južne Amerike, primjerice kubanskom Fidelu Castru.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 18:44