ANA BRNABIĆ

INTIMNA ISPOVIJEST SRPSKE PREMIJERKE 'Otkad nam je došao sin, sve se promijenilo! Moja partnerica mi pomaže da ostanem s obje noge na zemlji'

 REUTERS

"Milica je vrlo iskrena i direktna, što mi pomaže da ostanem s obje noge na zemlji. Nedostaje joj naš raniji život i ja sam joj neizmjerno zahvalna na svoj osobnoj žrtvi koju je podnijela otkad sam ušla u politiku", ispričala je u intimnom intervjuu Kuriru premijerka Srbije Ana Brnabić (44), koja je s nekoliko godina mlađom partnericom Milicom Đurđić u veljači dobila sina.

Milica je lliječnica Kliničkog centra Srbije, a podvrgnula se izvantjelesnoj oplodnji. U vezi su više od osam godina.

Otkad im je došao sin, kaže Brnabić, sve se promijenilo. "Sve je drugačije. To je najveća radost koja mi se u životu dogodila."

Iako kao premijerka gotovo uopće nema slobodnog vremena ono malo što ga nađe provodi s obitelji i prijateljima.

"Ovaj posao zahtijeva pažnju i pozornost u svakom trenutku. Kada legnem spavati, a vani je pljusak, razmišljam hoće li negdje biti poplave. A kada i imam slobodno vrijeme, tu je predsjednik koji radi. Jednom me je nazvao u pola sedam ujutro za 1. maj da me pita zašto uvozimo maline kad su naše bolje i jesmo li dobili podatke za rast u travnju", ispričala je Brnabić.

Za doček Nove godine bit će kod kuće.

"Ovo je Igorova prva Nova godina, imamo bor i poklone i beskrajno se veselim tome da budemo svi zajedno", rekla je za Kurir.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. travanj 2024 23:26