TEŠKI OSJEĆAJI

ISPOVIJEST ČOVJEKA KOJEMU JE IRONIJOM SUDBINE IZMAKNULO BOGATSTVO Djevojka ga ostavila pa osvojila 758 milijuna dolara na lutriji

 Screenshot

Bivši partner Amerikanke koja je osvojila najveći jackpot u povijesti dobro podnosi činjenicu što neće sudjelovati u dijeljenju njezinog bogatstva, piše Daily Mail.

Richard Lord živio je u izvanbračnoj zajednici s Mavis Wanczyk do kraja prošle godine, kada su prekinuli svoju vezu, a ona mu je poručila kako 'kreće u bolji život'.

Wanczyk je prošli tjedan osvojila 758 milijuna dolara na lutriji Powerball, koje neće morati podijeliti s njim.

Ironično, Lord je nikad nije zaprosio zbog lošeg iskustva koje je imao u svojem prvom braku.

- Tada sam u razvodu ostao bez 50 posto svega, nisam htio ponoviti istu grešku, kazao je.

- Bio sam u braku 20 godina, ali to je sve završilo s velikom glavoboljom. Ona je dobila djecu, imao sam divnu kuću, dobila je i to. Nisam imao ništa ni za jesti. Nakon svega toga, nije mi se žurilo ponovno oženiti, rekao je Lord.

Prema zakonu savezne države Massachusets, da su Lord i Wanczyk bili u braku u trenutku osvajanja lutrije, morali bi dijeliti dobit. No, ta država ne priznaje izvanbračne zajednice.

- Sretan sam zbog nje. Nemam ništa protiv nje. Nadam se da će uživati u svom tom novcu - bome ga ima puno sad, kazao je Lord.

Njezin dobitak na lutriji je drugi najveći u povijesti - najveći je bio 1,56 milijardi dolara, no on je bio podijeljen na tri para, pa je svaki od njih otišao doma s 328 milijuna dolara.

Wanczyk je, nakon poreza, ukupno dobila 443 milijuna u gotovini.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 12:13