ŽRTVA BOJKOTA

IVANKA TRUMP, OTPUŠTENA SI! Američki trgovački lanac više ne želi surađivati s kćeri novoizabranog američkog predsjednika

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 03.02.2017. u 20:12

AYR, SCOTLAND - JULY 30: Republican Presidential Candidate Donald Trump visits his Scottish golf course Turnberry with his children Ivanka Trump and Eric Trump on July 30, 2015 in Ayr, Scotland. Donald Trump answered questions from the media at a press conference. (Photo by Jeff J Mitchell/Getty Images)
Getty Images

Nakon što je kontroverzni Donald Trump pobijedio na izborima, Amerikanci su pozvali na bojkot svega što ima veze s njim, ali i njegovom obitelji, pa se tako na udaru našla i modna linija predsjednikove 35-godišnje kćeri Ivanke.

Iako je dosad uspješno surađivala s trgovačkim lancem Nordstrom, njihova uprava potvrdila je kako više ne namjeravaju prodavati cipele i odjeću s njezinim potpisom.

U priopćenju ipak tvrde kako njihova odluka nema nikakve veze s politikom, a Ivankinu kolekciju povlače s polica butika diljem zemlje i iz internetske prodaje jer za nju jednostavno više nema interesa kupaca, piše The Mercury News.

Trenutačno se na Nordstromovu webshopu nude samo tri para cipela i jedna haljina predsjednikove kćeri, a artiklima je cijena snižena za čak 40 posto.

 

 

 

 

 

 

ELIPSO

Izdvajamo