USNUO NAKON OLAKŠANJA

IZNENADA SE USTAO I POMOKRIO PO OSTALIM PUTNICIMA Mladić se trgnuo iz sna pa pred svima i po svima obavio nuždu u avionu

 Flickr cc

Jeff Rubin iz američke savezne države Oregon kazneno je prijavljen nakon što je u avionu kompanije JetBlue na letu iz Anchoragea za Portland urinirao po drugim putnicima. Kako piše Guardian, ovog su 27-godišnjaka uhitili u petak ujutro, nedugo nakon slijetanja u Portland.

Prema policijskom izvješću, Rubin je veći dio leta prespavao, a nekih pola sata prije slijetanja iznenada se, tvrde svjedoci, ustao i počeo urinirati na putnike kroz uski prostor između dvaju sjedišta ispred njega.

U jednom je trenutku od pospanosti izgubio ravnotežu te je pao na leđa, ali je nastavio s mokrenjem pri čemu je urin štrcao po drugim putnicima, sjedištima i prtljazi. Mladić je zatim nastavio spavati.

'Ljudi su ostali uglavnom mirni', ispričala je novinarka Suzanna Caldwell, koja je bila u avionu, a sjedila je dva reda ispred Rubina. 'Nitko nije vrištao, ja čak nisam ni shvatila što se događa sve dok do mene nisu došle stjuardese i rekle da će u avion po slijetanju ući policija', dodala je.

Što je nagnalo Rubina na ovakav egzibicionizam nije jasno, s obzirom da nakon što ga je policija pustila da se brani sa slobode novinarima nije odgovarao na pozive.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 15:46