BEOGRAD BLOKIRAN

IZREŠETAN DOK JE SJEDIO U AUTU Na parkiralištu osnovne škole, nakon što je pokupio dvoje djece, likvidiran pripadnik crnogorskog klana

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 17.01.2020. u 23:05

BELGRADE, SERBIA - MARCH 21: Serbian police take security measures after an unidentified man blew himself up detonating a hand grenade in a bakery shop in Belgrade, Serbia on March 21, 2016. No one was injured in the explosion. Talha Ozturk / Anadolu Agency
Ilustracija / Anadolu Agency

Marko V. (41) iz Kotora u Crnoj Gori ubijen je u svom automobilu u petak navečer u Ulici Danila Lekića Španca na Novom Beogradu, saznaje Blic.

Telegraf je objavio da je žrtva likvidirana na parkiralištu ispred osnovne škole i to nakon što je ubijeni Marko iz iste pokupio svoje dvoje djece. S njim je u vrijeme zločina bila i supruga.

Prema još neslužbenim informacijama, Kotoranin je preminuo od rana koje su mu nanesene vatrenim oružjem: na njega je, naime, ispaljeno više hitaca dok je sjedio u svom BMW-u. Preminuo je na licu mjesta.

Ovo je Blicu potvrdio i Milan Stanić, načelnik Policijske uprave za Grad Beograd.

- Očevid je u tijeku, a policija intenzivno traga za izvršiteljem ovog ubojstva. Blokirani su svi izlazi iz Beograda i sve se temeljito pregledava - rekao je Stanić.

Ubijeni Crnogorac, doznaje se, nije imao dosje. Ipak, srpska policija bilježi njegovo ime u operativnim podacima prema kojima se ipak radi o licu iz kriminalne sredine.

Spomenuti muškarac je, naime, godinama bio pomorac i iako nije uhićivan, povezivalo ga se sa švercom kokaina koji je u Europu dolazio putem prekomorskih linija iz Latinske Amerike.

Večernje novosti doznaju da policija ovo ubojstvo tretira kao još jedan u nizu obračuna 'kavačkog' i 'škaljarskog' klana, dvije konkurentske kriminalne organizacije s područja Kotora.

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo