PODNIJELA OSTAVKU

'J**** UŠUTI! TI SI JEDNO VELIKO RAZOČARANJE!' Utjecajna i bahata političarka dobila slom živaca kada su joj prometni policajci zaustavili kćer

 
 Print screen / Youtube

Povjerenica lučke uprave New Yorka i New Jerseya podnijela je ostavku nakon što je objavljena snimka njezinog bijesnog ispada nakon što ju je zaustavila prometna policija, piše ABC News.

Na snimci se vidi kako Caren Turner policajcima ispred nosa maše svojom službenom značkom i psuje im sve po spisku.

Incident se dogodio 31. ožujka kad je policija zaustavila automobil marke Toyota u kojem se nalazila Turnerina kći jer je imao nepropisno zatamnjena stakla da bi potom otkrili da mu je istekla i registracija.

Kći povjerenice je potom nazvala svoju majku koja se ubrzo pojavila na mjestu događaja i sasula paljbu na policiju.

Na videu se vidi kako se poziva na svoju funkciju i zahtijeva od policajaca da joj objasne zašto su zaustavili auto. Oni su joj na to odgovorili da takve informacije ne mogu podijeliti s njom jer ona nije vlasnica tog auta na što je Turner počela vikati.

'J*ebeno ušuti! Ti si jedno veliko razočaranje! A ti što ga slijediš, ti si isto veliko razočaranje!'

Novinari poslije incidenta nisu uspjeli doći do Caren Turner kako bi je pitali za komentar, no u svojoj ostavci navela je da joj je bila čast sudjelovati u operacijama lučke uprave.

Sama lučka uprava poslala je priopćenje u kojem se kaže da objavljena snimka govori sama za sebe te da je ponašanje Caren Turner bilo neoprostivo.

'S obzirom na nedavno usvojeni etički kodeks, ostavka Caren Turner bilo je jedino što je još mogla učiniti', stoji, među ostalim, u priopćenju.

Udruga policijskih službenika New Jerseya na svojem je Twitteru pohvalila držanje svojih djelatnika koji su tijekom čitavog incidenta zadržali prisebnost.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 18:56